20. april 2018

Tesnila za hidravlične črpalke – kvalitetna in različnih vrst

Tesnila so lahko dinamična ali statična, njihova naloga pa je zaščita strojnih elementov pred vlago in tujki. So nepogrešljivi izdelki za tesnjenje, ki povečajo izkoristek vsake naprave. Če iščete ustrezno komponento za hidravlične črpalke, naj vas opozorimo, da poznamo več vrst tesnil, ki jih ločujemo glede na material, iz katerega so izdelani, glede na premer, temperaturno območje, ki ga pokrivajo in na način vgradnje. V vašem primeru je naloga tesnila predvsem zmanjšanje izgube tekočine na delih hidravlične črpalke, kar bistveno poveča izkoristek takšne naprave. Ker na tako preprost način poskrbimo za optimizacijo stroškov, ki bo dolgoročna, se investicija v nakup zares kvalitetnega tesnila danes splača. Izbirate lahko med tistimi za kamlock spojke, na voljo pa so še tesnila DN 150 in DN 50. Pri tem ne pozabite na dodatek tesnilne mase za vodo ali tesnilnega traka za vodo.


Zakaj jih potrebujemo za hidravlične črpalke?

Tesnila, ki so izdelana kakovostno, opravljajo svojo nalogo na dovolj visokem nivoju, da preprečijo izgubo tekočine, s čemer prispevajo k boljšemu izkoristku hidravlične črpalke. V podjetju  boste našli tesnila vseh vrst, različnih dimenzij, modelov in proizvajalcev in sicer po konkurenčni ceni, kar je velika prednost nakupa komponent pri nas. Komponente, ki jih najdete v naši ponudbi, so odporne na zelo visoke pritiske, zato so primerne za uporabo v najrazličnejših situacijah. Želimo pa vas opomniti, da morate biti pri njihovi izbiri zelo previdni – upoštevati morate namreč oznake za posamezna tesnila, kot so DN 150 in DN 50. V kolikor tega ne boste storili, žal končni rezultat ne bo optimalen. Oznake je potrebno preveriti pri komponentah za hidravlične črpalke, predstavljajo pa notranji premer cevi, ki je izražen v milimetrih. DN 50 tako pomeni, da se tesnilo prilega cevi z notranjim premerom 50 milimetrov oziroma 5 centimetrov. Če pa boste imeli pri izbiri težave, lahko za pomoč in nasvete poprosite naše strokovnjake, ki imajo na tem področju že večletne izkušnje.


V naši ponudbi najdete tudi Kamlock spojke

Pri spajanju hidravličnih in pnevmatskih komponent vam bodo zagotovo prav prišle spojke. V naši ponudbi lahko izbirate med izdelki priznanih proizvajalcev Kamlock, Cejn, Festo, Storz in Parker. V sodelovanju z eno vodilnih evropskih družb na področju industrijske opreme vam ponujamo izdelke v bogato založeni spletni trgovini. Naše komponente vključno s tesnili za Kamlock spojke in hidravlične črpalke so tehnično dovršene in izdelane iz kvalitetnih materialov. V podjetju se zavedamo, kako zelo pomembna je pri doseganju želenih rezultatov ustrezno izbrana komponenta, ki v celoti ustreza načinu uporabe. To je še posebej pomembno pri tesnilih, saj ni vsako primerno za vse. Poglejte si še drug del naše ponudbe opreme za hidravliko, ki zajema zelo bogat nabor izdelkov za potrebe najrazličnejših del s področja hidravlike, prava izbira pa smo za vse tiste, ki iščete opremo za pnevmatiko vrhunske kakovosti in seveda po konkurenčnih cenah. Možnost nakupa na enem mestu in hiter dobavni rok sta le dve od naših najpomembnejših kvalitet, ki so prepričale že številne zadovoljne stranke, pridružite se jim tudi vi.

 

 Kvalitetna tesnilaTesnila za hidravlične črpalke


Katere vrste tesnil poznamo?

Tesnila za hidravlične črpalke delimo na posnemala, batna in O- tesnila, vodilne obroče, statična in V obroče. Kadar boste v dvomih in ne boste vedeli, katerega naj izberete, smo v podjetju  pravi naslov za vas. Našim kupcem zagotavljamo najkrajši možen čas dobave široke palete kakovostnih izdelkov iz področja pnevmatike in hidravlike. Skupaj z našim partnerjem, ki ima bogate mednarodne izkušnje na področju strojegradnje (predvsem hidravlike in pnevmatike), se kar najbolj prilagajamo potrebam naših kupcev. Poleg tesnil boste zagotovo potrebovali še tesnilne mase, ki so odlične za popravila v primeru puščanja, zapolnjevanja raznih razpok ali samo za tesnjenje, uporabiti pa jih je mogoče na različnih gradbenih materialih, vključno z lesom, betonom in keramičnimi ploščicami. Odlične so za spoje med vrati, mavčnimi ploščami, betonskimi elementi ali okenskimi okvirji. Kadar se soočate z izrednimi razmerami, so vam na voljo vrhunske Kamlock spojke in tesnila zanje, ki poskrbijo še za dodatno varnost in posledično za vašo popolno brezskrbnost. Trenutno imamo na zalogi poleg tesnil za hidravlične črpalke še 120.000 drugih izdelkov, od 7.00 do 16.00 ure pa nas lahko tudi kontaktirate in si pridobite vse potrebne informacije oziroma odgovore na vaša vprašanja.  Poleg tesnil vam v spletni trgovini nudimo lepila, šivne in brezšivne cevi ter ostale izdelke, ki jih boste lahko uporabili v industrijske ali gospodinjske potrebe. Preprečite uhajanje tekočine z uporabo naših tesnil, izdelanih iz samo najbolj kvalitetnih in skrbno izbranih materialov, ki skrbijo za dolgo življenjsko dobo. Za vas smo pripravili poseben jutranji popust, ki se ga še posebej splača izkoristiti v primeru nakupa več izdelkov. Na našo pomoč se lahko zanesete pri izbiri tesnil za hidravlične črpalke in drugih komponent.