17. julij 2018

Terme v Sloveniji: katere so najboljše terme s tobogani?

Terme v Sloveniji so kot nalašč tako za krajši oddih kot za daljše (poletne) počitnice. Za nepozaben dopust se vam torej ne bo treba voziti daleč. Kar v Sloveniji boste lahko uživali v čisti termalni vodi, ki prijetno pohladi v vročih dneh, se zabavali na toboganih, uživali v dobri hrani, se sproščali ob prijetnih masažah in še mnogo več. V Sloveniji imamo vsekakor srečo, da je ponudba dovolj bogata, da se zagotovo najde nekaj za vsakogar.

 

Terme za dojenčke v Sloveniji

 

Številne terme z apartmaji v Sloveniji so odlična izbira za počitnice

Iščete predvsem terme z apartmaji, v katerih bi bilo mogoče bivati v času dopusta? lšica vabi! Izbirati je mogoče med različnimi oblikami namestitve, med drugim med bivanjem v apartmajskem naselju s štirimi zvezdicami Ocepkov gaj, ki ga sestavlja 27 bivalnih enot, velikih 99 m² in 150 m². Vse enote so opremljene z najsodobnejšo opremo, kamor seveda sodi tudi klimatska naprava, kar poskrbi za optimalno udobje. Med drugim je poskrbljeno za brezplačno parkiranje in za brezžično internetno povezavo. Hoja do bazenov vam bo vzela le nekaj minut, obenem pa boste uživali v prečudoviti, neokrnjeni naravi, ki je v Sloveniji na srečo še ne manjka. Če iščete terme z apartmaji, kjer bi imeli na dosegu roke vse, kar potrebujete za popolno sprostitev in uživanje, je lšica vsekakor prava izbira.

 

Akcije, ki jih ponujajo terme: ugodno za družine z otroki

Verjetno se zdaj sprašujete, koliko vas bo stalo, če za letošnji dopust izberete terme. »Ugodno za družine« je načelo, ki ga v šici vseskozi zasledujemo. Želimo, da bi vi in vaši otroci pri nas preživeli karseda kakovosten skupni čas, obenem pa to ne bi pretirano obremenilo vašega proračuna. Zaradi tega pogosto pripravimo posebne akcije za terme oziroma popuste, ki prinašajo ponudbo, še posebej ugodno za družine. Terme Topolšica se lahko pohvalijo z izredno čisto kopalno vodo, zato vam ne bo treba skrbeti glede zdravja vaših najbližjih. Vsakodnevno izvajamo meritve, tako ročne kot avtomatske, s katerimi spremljamo kakovost vode. Z letom 2017 smo uvedli najnaprednejšo tehnologijo uravnavanja pH-ja vode z ogljikovim dioksidom, kar je metoda, ki je prijaznejša tako do kopalcev kot do okolja. Za dezinfekcijo je zato potrebnega mnogo manj klora, kot ga uporabljajo mnoge druge terme. Ugodno za družine je torej obenem izjemno varno. Preverite naš cenik družinskih vstopnic, ki po želji vključujejo tudi okusno kosilo.

 

Terme s tobogani in drugimi vodnimi atrakcijami za še več zabave

Kadar izbiramo terme v Sloveniji, ki bi bile najprimernejše za najmlajše, nas verjetno zelo zanima, kako je s tobogani ipd. Naš zunanji vodni park Zora, ki je odprt v vseh sončnih dnevih, ko so temperature dovolj visoke. je kot nalašč za številne vragolije. Poleg toboganov so tu še mnoge druge atrakcije, ki poskrbijo za ure in ure nepozabne zabave. Spuščanje po toboganih seveda vseskozi nadzorujejo reševalci, zato vam ni treba skrbeti glede varnosti. Čeprav terme s tobogani večinoma najbolj pritegnejo najmlajše, pa tobogani nikakor niso omejeni glede na leta. Zagotovo boste tudi vsi »otroci po srcu« uživali v toboganih – naša ponudba je med najboljšimi v Sloveniji! Če vas torej zanimajo predvsem kakovostne slovenske terme s tobogani, ste vsekakor na pravem mestu.

 

Terme za družine s tobogani

 

Kako izbrati prave terme za dojenčke? V Sloveniji to ne bo težava!

Posebno dilemo za mlade starše velikokrat predstavlja vprašanje, katere so najboljše terme za dojenčke v Sloveniji. Medtem ko malo večje otroke zanimajo predvsem tobogani in podobna ponudba, pa so prioritete za tiste starše, ki iščejo najprimernejše terme za dojenčke, nekoliko drugačne. Kot smo že omenili, je v šici voda izredno varna, zato je kot nalašč za to, da vaš mali nadobudnež v njej prvič zares začofota. Ob zunanjih bazenih je poskrbljeno tudi za dovolj sence. Tako sodimo med najbolj priljubljene terme za dojenčke v Sloveniji. Ni torej potrebe, da bi za prve skupne počitnice izbrali zelo oddaljene destinacije, ki pogosto pomenijo večje tveganje ob morebitnih zapletih. V Sloveniji najdete vse, kar potrebujete, in še veliko več.

 

Najlepše terme v Sloveniji vas pričakujejo z raznoliko ponudbo

Še vedno niste povsem prepričani, katera izmed mnogih možnosti v Sloveniji bi bile najboljša izbira za vas? Poleg že omenjenih prednosti (tobogani in druge atrakcije, sodobno opremljeni apartmaji, izredno čista voda ipd.) se lahko pohvalimo z zelo bogato ponudbo dodatnih možnosti za razvajanje. Ponujamo vam najboljše masaže v Sloveniji, raznolik nabor kozmetičnih oz. lepotnih storitev, sproščanje v savnah, možnost obiska fitnesa in še mnogo več. Mnogi obiskovalci – tako iz Slovenije kot iz tujine – nas obiščejo zaradi različnih oblik zdraviliškega zdravljenja. Pri tem naj izpostavimo, da ima že sama termalna voda izjemno pozitiven vpliv na zdravje. Med drugim pomaga pri različnih kroničnih nevroloških obolenjih, pri hitrejšem okrevanju po poškodbah, pri težavah s hrbtenico in s sklepi ter po operacijah stopal. Verjamemo, da vas naša pestra ponudba ne bo razočarala ter da se boste domov vrnili polni prijetnih vtisov in spominov. Izberite Slovenijo – izberite Terme šica!