15. junij 2017

Tečaj angleškega jezika, kjer gre vse kot po maslu


Tečaj angleškega jezikaTečaj angleškega jezika, je storitev, po kateri posega vse več Slovencev. Angleški jezik je prisoten vsepovsod okoli nas. Pravzaprav nas z njim dnevno bombardirajo. Poleg tega je Slovenija majhna država s pičlima dvema milijonoma prebivalcev, zato je znanje tujega jezika ključno oziroma neprecenljivo. Tečaj angleškega jezika je tako v pomoč tistim, ki se niso sami zmogli naučiti angleškega jezika na takem nivoju, kot bi ga potrebovali. Seveda pa je tečaj angleškega jezika tudi odlična možnost osvežitve in nadgradnje znanja, ki ste ga pridobili v šolskih klopeh. Če iščete odličen tečaj angleščine v Ljubljani, vas vabimo, da se oglasite pri nas. Lahko se odločite za individualni tečaj angleščine, tečaj poslovne angleščine ali pa za tečaj angleščine za starejše. Poleg tečajev angleščine organiziramo tudi tečaje v drugih jezikih, kot je denimo naš intenzivni tečaj nemščine.


Tečaj angleškega jezika s posebnim pristopom


Tečaj angleškega jezika, ki ga boste obiskovali pri nas, se razlikuje od konkurence. Ne glede na to, ali je naš tečaj angleščine v Ljubljani individualni tečaj angleščine, tečaj poslovne angleščine ali tečaj angleščine za starejše, vedno poskrbimo, da so pokriti vsi vidiki modernega jezikovnega izobraževanja. Poleg tega, da bo vaš individualni tečaj angleščine strukturiran tako, da boste na njem lahko osvojili tiste prvine, ki so pomembne za vsestransko učinkovito praktično uporabo tujega jezika, bomo poskrbeli tudi za to, da boste razbremenjeni stresa, strahu pred napakami in drugih frustracij, ki destruktivno delujejo na hitro in učinkovito gradnjo vašega jezikovnega znanja.

 

individualni tečaj angleščine


Individualni tečaj angleščine za tiste, ki so ob učenju radi sami


Individualni tečaj angleščine je tisti tečaj angleškega jezika, ki je od vseh morda najbolj specifičen. Pri tem tečaju gre za to, da lahko program v celoti prilagodimo potrebam, zahtevam oziroma željam posameznika. Seveda se lahko povsem prilagodimo tudi osebnosti posameznika. To je zelo koristno, saj prav to omogoča najhitrejši napredek. Nekateri ljudje res ljubijo delo v skupini. Tisti pa, ki so veliki individualisti, bodo zagotovo z učiteljem raje delali ena na ena.