29. december 2016

TAJSKe masaže - zmanjšajmo napetost in izboljšajmo spanec!


Pozitivne učinke tajskih masaž v ayurvedski medicini uživajo že več tisočletij! Njihovi zdravilni in sprostitveni učinki so zadnja desetletja vedno bolj poznani tudi na zahodu.

 


Koristi tajske masaže - boljša koncentracija, okrepljen imunski sistem

 


Med nekatere izmed njihovih koristi spadajo:

  •     Zmanjšanje napetosti v mišicah: tajska masaža deluje na podoben način kot joga. Gre namreč za sproščanje in uravnavanje krvnega obtoka.
  •     Pozitiven učinek na vaš spanec: ker masaža intenzivno vpliva tudi na del možganov, ki regulira spanec, se pogosto zgodi, da nekateri zaspijo kar na masažni mizi!
  •     Povečana koncentracija: v času stresa lahko obisk pri maserju tajske masaže previtri del možganov, ki uravnavajo vašo koncetracijo.
  •     Izboljšan imunski sistem: številne študije potrujejo, da reden obisk masaž na dolgi rok izboljša vaš imunski sistem in pomaga pri preprečevanju bolezni.

To je le peščica izmed celega spektra koristi tajskih masaž! Vsekakor je res, da ta starodobna azijska veščina dokazano vpliva na vaše zdravje in počutje, zato se nad njo navdušuje vedno več ljudi po vsem svetu.

 

tajska masaža za dva

 


Tajske masaže za dva po akcijskih cenah!

 


V wellness centru Sense smo za vas pripravili akcijo tajske masaže! Prepustite se užitku in aktivirajte svoje energijske kanale s tajsko masažo po vaši želji. Nudimo vam:

  •     Tajska masaža z aromatičnimi olji: stimluacija akupresurnih točk za boljši pretok energije in odpravljanje stresa. Prijetna aromatična olja pomagajo pri sprostitvi in vas obdajo z občutkom navdiha, sprostitve in varnosti.
  •     Tradicionalna tajska masaža: protibolečinska masaža za stimulacijo lifnega sistema in občutek telesnega in duševnega ravnovesja.
  •     Tajska masaža s toplimi zelišči za pomoč pri bolečih mišicah, revmi in artritisu.
  •     Tajska masaža za dva

 

tajska masaža sense ljubljana


Za izjemno ugodno ceno tajske masaže boste  v našem wellness salonu doživeli popolno sprostitev v nadvse prijetnem okolju.. Spremljajte akcije tajskih masaž na naši spletni strani www.sense.si in skupaj z nami vstopite v svet popolnega razvajanja v dvoje!