21. februar 2017

Tajska masaža – povrne stabilnost duha in poveča moč telesa

 


Tajska masaža je masaža, ki so jo že pred 2500 leti uporabljali kot način zdravljenja, povezuje pa tradicionalen koncept tajske in indijske medicine. Tehniko masaže, ki se je razvila v severni Indiji, je na tajsko pripeljal dr. Shivago Komarpaj.
Tajska masaža je izredno učinkovita metoda pri stresnih, čustvenih stanjih, sproščanju napetosti in umirjanju živčnega sistema. S pritiskom na akupunkturne točke namreč sprožimo globinsko relaksacijo in s tem izboljšamo počutje. S tajsko masažo pa ne sproščamo zgolj svojega živčnega sistema, pač pa lahko z njo blagodejno vplivamo tudi na lajšanje bolečin, zdravimo športne poškodbe ter zmanjšujemo nespečnost, anksioznost in depresijo.


S pomočjo tajske masaže bomo mišicam povrnili moč, povečali gibljivost sklepov in kožo naredili voljno in elastično. Ker smo po masaži bistveno bolj sproščeni se lažje zberemo in smo pri delu tako dosti produktivnejši.
Osnovna tajska masaža vsebuje obdelavo desetih nevidnih energijskih meridijanov, imenovanih »SIB SEN«, ki potekajo vzdolž celega telesa.

 

tajska masaža ljubljana

 

Se sprašujete kam na razvajanje v dvoje?

 

Odločite se za Sense studijo masaž v Ljubljani, kjer vas bomo oskrbeli s strokovnim znanjem podkovani terapevti, ki vam bomo s pomočjo znanja in večletnih izkušenj pomagali na poti k sprostitvi in relaksaciji telesa in duha. Svoji boljši polovici boste tako pričarali nepozabno uro masaže, po kateri se bo še dolgo počutila odlično. Obiščita naju v našem salonu masaže v Ljubljani in se prepričajta!


Salon tajskih masaž v Ljubljani


Tajske masaže izvajamo v Ljubljani. Ker je naš salon masaž v Ljubljani dobro dostopen nas stranke z lahkoto najdejo, s storitvijo pa so zmeraj izjemno zadovoljne. Masaže v Ljubljani so velikokrat precej drage, v našem salonu pa vam ponujamo kvalitetno masažo po ugodni ceni. Za več informacij nas pokličite po telefonu in se pozanimajte o prednosti tajske masaže. Obiščite nas v našem salonu masaž v Ljubljani in se prepustite našim terapevtom!

 

 

tajska masaža razvajanje v dvoje