03. maj 2017

Tadej Tasić, strokovnjak za avtoplin – cena montaže plinske naprave zelo ugodna

Tadej Tasić, del ekipe podjetja Plineks, je eden najbolj priznanih slovenskih strokovnjakov za avtoplin. Tako je zagotovo pravi naslov za vse, ki vas zanima plinska naprava za avto oziroma predelava vozila na avtoplin. Cena montaže se vam bo zelo hitro povrnila, kot zagotavlja dr. Tadej Tasić, zato je plinska naprava za avto na dolgi rok vsekakor pametna naložba.


Prednosti vožnje na avtoplin, cena montaže in druge informacije

Predvsem v primerjavi z uporabo bencina se lastnikom avtomobilov precej bolj splača montaža avtoplina. Cena prevoženega kilometra se namreč tako občutno zmanjša. Dr. Tadej Tasić omenja, da se pogosto pojavljajo vprašanja o tem, kaj se zgodi, če plina med vožnjo zmanjka. V tem primeru se motor zopet priklopi na bencin, zato je skrb, da bi obtičali na cesti, odveč. Tako tudi vse več ljudi spoznava, da je ena najboljših opcij ta hip prav montaža avtoplina. Cena vožnje se namreč močno zniža, obenem pa so tu še ekološki razlogi za prehod na avtoplin. Cena montaže namreč ni le investicija v dolgoročni prihranek, ampak tudi v zaščito okolja. Emisije dušikovih oksidov se na primer zmanjšajo za več kot 30 odstotkov, če bencin zamenjate za avtoplin. Cena montaže pa bo še posebej ugodna, če jo za vas opravijo strokovnjaki iz podjetja Plineks.


Tadej Tasić s svojim znanjem in izkušnjami nepogrešljiv v podjetju Plineks

Dr. Tadej Tasić je pridobil potrdilo o uspešno opravljenem usposabljanju za vgradnjo plinskih sistemov podjetja Landi Renzo, pohvali pa se lahko tudi z mnogimi drugimi certifikati oziroma potrdili. Tako je dr. Tadej Tasić eden ključnih členov podjetja Plineks, katerega glavna dejavnost je povezana prav z uvozom in vgradnjo plinskih sistemov, seveda pa je možen tudi servis plinske naprave za avto. Cena, ki je zelo ugodna, je le eden od razlogov, zakaj izbrati prav podjetje Plineks, avtoplinski sistemi d.o.o. Vrhunska ekipa strokovnjakov je najboljše zagotovilo za to, da se vam ne obeta le cenovno ugodna, ampak tudi kvalitetna in profesionalno vgrajena plinska naprava za avto. Cena vožnje bo tako ugodnejša, moč motorja, varnost in udobje pa ostajajo nespremenjeni.

Tadej Tasić avtoplin cena montaže