Tadej Tasić, avto na plin

20. julij 2017

Tadej Tasić poskrbi za avto na plin brez težav

Tadej Tasić vam svetuje, če vas zanima avto na plin. Težave z vozilom, pojasnjuje Tadej Tasić, reši vgradnja avtoplina. Akcija za vgradnjo avtoplina pri Plineksu, ki ga vodi Tadej Tasić, poskrbi za ugodne cene predelave na avtoplin. Po Sloveniji in tujini se lahko brez težav vozite z avtom na plin, zagotavlja Tadej Tasić.

cene avtoplina po slovenijivgradnja avtoplina akcija - tadej tasić

Izberite avto na plin – in vse težave bodo preteklost

Zakaj prav avto na plin? Težave, kot je visoka cena goriva, pogosto vzbudijo zanimanje za avto na plin, pove Tadej Tasić. Nato Tadej Tasić razloži, da so cene avtoplina po Sloveniji ugodne. Kot poudari Tadej Tasić, je v primerjavi z drugimi gorivi cena avtoplina v Sloveniji do 50 odstotkov nižja. Tadej Tasić pojasnjuje, da to ni edina prednost avta na plin. Težave z onesnaževanjem so nekaj, česar se po mnenju Tadeja Tasića zaveda vse več Zemljanov. Ena možnih rešitev teh težav je, kot je prepričan Tadej Tasić, avto na plin. Kako avto na plin zmanjšuje težave z onesnaževanjem, pogosto sprašujejo Tadeja Tasića iz Plineksa. Tadej Tasić ima odgovor tudi na to vprašanje. Ublažitev težav je posledica zmanjšanih emisij v primerjavi dizelskim/bencinskim pogonom, razlaga Tadej Tasić. Zmanjšanje izpustov je, kot izpostavlja Tadej Tasić, ena glavnih kvalitet avta na plin. Težave povzročajo predvsem dušikovi oksidi, ogljikov dioksid in ogljikovodiki, katerih izpusti so pri avtu na plin zreducirani. Težave s toplogrednimi plini so močno povezane s prometom, opozarja Tadej Tasić, zato ni vseeno, kaj vozite. Obstaja pa še veliko razlogov za avto na plin. Težave z glasnostjo motorja, našteva Tadej Tasić, reši prav vgradnja avtoplina. Akcija je idealna priložnost za predelavo, ki podaljša tudi življenjsko dobo motorja, zagotovi Tadej Tasić. Ugodne cene avtoplina po Sloveniji poskrbijo, da se investicija kmalu povrne, kar je Tadej Tasić velikokrat videl na lastne oči. Težave s stroški predelave avta na plin pa poleg akcije pomaga reševati tudi subvencija.


Tadej Tasić – vodilni slovenski strokovnjak za predelavo avta na plin


Vas zanima akcija vgradnje avtoplina? Plineks, kjer deluje Tadej Tasić, se lahko pohvali z največ predelavami v Sloveniji. Vse predelave so potekale brez težav, največ zaslug za to pa ima prav Tadej Tasić. Ponosni smo, da je Plineks na čelu s Tadejem Tasićem pooblaščen za vgradnjo in servis sistemov na plin Land Renzo (Tadej Tasić je brez težav opravil usposabljanje za instalacijo) in drugih priznanih proizvajalcev, razvili pa smo tudi lastni sistem za predelavo avta na plin. Težave, ki jih imate morda s svojim avtom, odpravi vgradnja avtoplina po akcijski ceni!