Kakovostna in estetska svetila za industrijsko in zunanjo rabo

14. marec 2020

Kakovostna svetila tako v domačem kot poslovnem okolju so nujnost, ne le izbira. V podjetju Jaka & I smo ponosni, da vam lahko ponudimo svetila, optimizirana za dolgotrajno in učinkovito delovanje. Industrijsko okolje zahteva enakomerno osvetlitev zaradi najrazličnejših nalog in procesov, ki se odvijajo pri delu. Ravno zato smo v naš nabor uvrstili svetila, ki vam zagotavljajo varnost pri delu ter obenem prijetno razsvetljujejo prostor ali okolico. Na voljo imamo tudi svetila Proline za zunanjo uporabo za osvetlitev parkov in cest, stropna ter talna svetila. Vsem našim izdelkom so skupni visoki standardi učinkovitosti in estetskosti. Sledimo oblikovalskim in tehnološkim trendom svetil iz najbolj razvitih držav. Različne industrijske panoge po vsem svetu prehajajo na LED svetila za različne namene. Tako optimizirajo delovne procese ter prilagajajo industrijske, zunanje in notranje prostore, vključno s parkirišči in skladišči, dinamičnim načinom upravljanja, povezanimi z novimi tehnologijami in internetom stvari. Ne dovolite, da bi vas povozil čas ter si za svoje podjetje zagotovite svetila Jaka &I.

Kakovostna svetila in vrhunski sistemi razsvetljave

 

Razsvetljava mora biti varna in ustvarjati prijetno vzdušje

Sodobna razsvetljava je vse bolj povezana z LED rešitvami in digitalnim upravljanjem. Poleg lažjega nadzora so prednosti tovrstne razsvetljave povezane z učinkovitostjo in dolgoživostjo. V našem podjetju si prizadevamo strankam ponuditi kakovostno in trajno osvetlitev. Industrijski in zunanji prostori zahtevajo enakomerno in svetlejšo razsvetljavo, kjer so rešitve LED gotovo med najbolj pogostimi. Nobena razsvetljava namreč ni boljša od LED, če iščete kakovostna svetila. To višjo kakovost omogoča kar nekaj vidikov. Eden od teh je, da se pri LED svetilih uporablja mešanica rdeče, zelene in modre svetlobe, zaradi česar so tovrstna svetila svetlejša in oddajajo belo svetlobo. Poleg tega je LED diode enostavno nadzorovati glede barve in stopnje svetlobe, ki jo oddajajo. S sodobnimi pristopi montaže in upravljanja je možno to nadzorovati brezžično, kar omogoča prihranke časa in denarja. Ste vedeli, da lahko LED svetila izklapljate in vklapljate pogosto - ne da bi to vplivalo na emisijo ali življenjsko dobo LED? To je dobro vedeti ravno pri senzorskih rešitvah in avtomatiziranih procesih, ki so v industrijskih prostorih najbolj učinkoviti. Pomembno je tudi, da LED diode odlično delujejo tudi pri nizkih temperaturah, zato se lahko uporabljajo v najbolj zahtevnih delovnih pogojih.

 

Talne svetilke so veliko več kot okras, saj vodijo korake delavcev in obiskovalcev

Največja prednost talnih svetilk LED je prav njihova visoka stopnja usmerjenosti. To pomeni, da LED diode svojo svetlobo osredotočajo ciljno. Zato jih je mogoče enostavno usmeriti na določeno mesto, ne da bi pri tem potrebovali kakršen koli zunanji odsevnik, s čimer je dosežena boljša učinkovitost uporabe kot pri običajni razsvetljavi. Ravno to vam lahko pomaga zanesljivo in natančno osvetliti dovozne poti ali zasilne izhode, zagotoviti varne prehode na slabo osvetljenih mestih ter z uporabo dodatnih senzorjev tudi omogočiti namensko porabo energije zgolj ob morebitnem premikanju v bližini svetil. Pri nameščanju svetil ste lahko tudi ustvarjalni, saj so možnosti za LED osvetlitev zelo raznolike. V tem pogledu so veliko bolj prilagodljive in enostavne za uporabo od klasičnih rešitev, saj se zlahka prilagodijo industrijskim in komercialnim zahtevam, kar zadeva izbire od stopnje osvetlitve do barvnega odtenka. Ob vsem tem pa so svetleče diode okolju prijazne, saj njihova osvetlitev ustvarja zelo malo infrardeče svetlobe in skoraj nič ultravijoličnih žarkov, pri čemer tudi ne vsebujejo strupenih kemikalij.

 

Atraktivni in moderni videz stropnih, stenskih in talnih svetil

 

Naši svetovalci vam predlagajo optimalen sistem razsvetljave

Ker ni vseeno, kako načrtujete in izvedete sistem razsvetljave v vašem podjetju ali prostoru, vam nudimo projektno svetovanje. Specializirani smo za visokotehnološke inovativne rešitve, ki vam prihranijo stroške in čas ter obenem zagotavljajo dolgotrajnost in optimizacijo. Ena najbolj opaznih koristi dobro načrtovanega sistema je zmanjšana poraba energije. Večina običajnih tehnologij vam račun za energijo povečuje precej več, kot bi bilo treba. Z našimi svetili pa porabite vedno zgolj toliko, kot resnično dejansko potrebujete. Ker tehnologije LED za razsvetljavo uporabljajo polprevodnike, električni tok neposredno izkoriščajo za oddajanje svetlobe in osvetlitev. To pomeni, da je osvetlitev, ki jo oddajajo, posledica učinkovitejšega procesa varčevanja z elektriko in svetlobo. Obenem pa LED učinkovito deluje tudi na nizkonapetostnem napajanju.

 

Če potrebujete pomoč z nameščanjem zasilne led razsvetljave, se obrnite na nas

Kot že omenjeno, je zasilna LED razsvetljava lahko odlična zbira za označevanje izhodnih poti ali zasilnih izhodov. Vsak delodajalec mora sprejeti vse potrebne ukrepe za varnost svojih zaposlenih in da bi zadostil zakonskim obveznostim. Če ste pred izzivom, kako to narediti, obenem pa za racionalne stroške predvideti vse potrebno za varnost pri delu, se nam oglasite. Pomagali vam bomo poiskati najbolj učinkovito rešitev, ki bo obenem strokovno sprejemljiva. Ker je LED osvetlitev energetsko učinkovitejša, ne zapravlja veliko energije za neuporabne emisije svetlobe. LED diode, ki oddajajo svetlobo, so neposredno tam, kjer jih želite ali potrebujete. Zagotovite varne in sproščene delovne procese v vašem podjetju ter zadovoljstvo in zdravje vaših zaposlenih, kar lahko omogočite z izbiro ustreznih svetil. Oglasite se nam ali nas obiščite, da vam pripravimo najbolj ugodno ponudbo!