11. februar 2016

Surovine za slaščičarstvo-od jedilne barve do posipov

Prodajni program podjetja BTF d.o.o vsebuje širok spekter opreme za pekarne in slaščičarne saj želimo z velikim naborom proizvodov strankam zagotoviti kakovostni in mednarodno uveljavljeno opremo. Tako v naši ponudbi slaščičarske opreme najdete stroje za slaščičarne, pripomočke in vse potrebne surovine za slaščičarstvo.
Pri slaščicah je seveda poleg okusa pomemben tudi vizualna podoba, tako v sklopu naših surovin za slaščičarstvo najdete tako različne čokolade kot tudi različno dekoracijo slaščic.

 

 

Surovine in stroji za slaščičarstvoKatere surovina za slaščičarstvo najdete pri nas

Ponujamo vam pestro izbiro surovin za slaščičarstvo, ki jih lahko naročite kar preko naše spletne trgovine Peki.si.
Tako vam v sklopu surovin za slaščičarstvo nudimo živilske barve in papir, razne okraske in figure za torte, jedilno dekoracijo slaščic, fondant, mešanice za kreme, arome čokoladne surovine in dekoracijo, Cake Pops, sladkorno čipko in še mnogo drugega. Poleg tega pa najdete tudi različne proizvode, stroje za slaščičarne in slaščičarsko opremo, ki vam bodo v vaši slaščičarni pomagali k prodaji, na primer vitrina. Obiščite nas in se prepričajte sami.

 

 

Naj bo vaša dekoracija slaščic unikatna

Pri dekoraciji slaščic se nikar ne omejujte, ampak prepustite domišljiji prosto pot. Tako lahko različne okraske izdelate kar sami, ali pa jih kupite. V spletni trgovini Peki.si so vam na voljo različne možnosti za dekoracijo slaščic od jedilnih figuric do različnih posipov in glazur.

 

 

Pripomočki in stroji za slaščičarne

Pri nas pa so vam na voljo tudi različni pripomočki, stroji za slaščičarne in ostala slaščičarska oprema (na primer vitrina za prodajo). Mednje spadajo konvekcijske peči Unox, mešalniki za slaščičarstvo, delilno okroglilni stroji za slaščičarstvo, sistemi za poslikavo tort, stroji za valjanje testa, hladilna oprema, stroji in naprave za domačo uporabo.
Obiščite našo spletno trgovino in si oglejte pestro ponudbo slaščičarske opreme in surovin za slaščičarstvo ter dodajte vašim slaščicam poseben pečat.