08. april 2018

strešna kritina

 

Strešna kritina vrhunske kakovosti

Strešna kritina je ključna za dobro in funkcionalno streho. Veliko investitorjev se tako sprašuje, katera kritina je najboljša in kakšno je najugodnejše razmerje med kakovostjo in ceno strešne kritine. Nekateri so mnenja, da je smiselno izbrati pločevinasto kritino za minimalni naklon, drugi pa morda izberejo tisto, kjer je cena strešne kritine na m2 najnižja. V vsakem primeru vam priporočamo, da ni le cena strešne kritine tisti edini faktor, na katerem bo temeljil vaš izbor strešne kritine.

 

Cena strešne kritine ne sme biti glavni kriterij izbire

 

V našem podjetju se že dolgo ukvarjamo s klasičnimi strešnimi kritinami, pločevinastimi kritinami za minimalni naklon, materiali za ravne strehe in paneli za fasade, zato vemo, da ne obstaja enoznačni odgovor na vprašanje, katera kritina je najboljša. Gotovo pa drži, da cena strešne kritine na m2 še zdaleč ni najpomembnejši faktor. Streha je namreč eden ključnih predelov objekta, ki objekt varuje pred vremenskimi vplivi in meteorno vodo. Zato pri gradnji zagotovo ni primerno varčevati pri tako pomembnem materialu oziroma gradbenem elementu, kot je strešna kritina. Vsekakor je cena strešne kritine pomembna. Živimo namreč v času velike draginje. Poleg tega so posledice gospodarske krize še vedno prisotne, zato skoraj vsi investitorji skrbijo, da je njihov proračun za gradnjo pod kontrolo. Pomembno je, da pri vsakem materialu prihranimo in kar čim bolj znižamo stroške za gradnjo. In cena za strešno kritino tu zagotovo ni nobena izjema. A kljub temu pri strešni kritini cena ne sme biti najpomembnejši dejavnik, na podlagi katerega se bomo odločili za nakup. Odgovor na vprašanje, katera kritina je najboljša, je zagotovo ta, da ne tista, ki je najcenejša.

 

strešna kritina

 

Cena strešne kritine je pri nas ugodna

 

Kljub temu, da pri kvaliteti ne poznamo kompromisov, je cena strešne kritine pri nas ugodna. Močno se namreč trudimo, da našim strankam zagotavljamo konkurenčne cene strešne kritine in drugih proizvodov, katere tržimo. Skrbimo za to, da je razmerje med kakovostjo in ceno vedno takšno, da je za naše kupce kar najbolj ugodno. Če boste pri nas denimo kupili pločevinasto kritino za minimalni naklon, boste gotovo opravili dober nakup, saj pri nas za svoj denar dobite največ. Tako bo cena omenjene strešne kritine na m2 pri nas gotovo konkurenčna in ugodna.

 

Strešna kritina, katero kupite od poznavalcev

 

Ena naših velikih prednosti je tudi poznavanje področja oziroma proizvodov, katere prodajamo. Gotovo je najboljši prodajalec tisti, ki najbolje pozna produkte, katere prodaja. Le tak prodajalec bo namreč zmožen kakovostno svetovati in kupcu pomagati. Za nas to zagotovo drži, saj se odlično spoznamo na strešne kritine, katere prodajamo. Res je, da pri nas kupujejo krovci, ki se odlično spoznajo na proizvode, katere kupujejo. Takšne stranke v glavnem zanima le to, kakšna je cena strešne kritine na m2 in ali imamo pločevinaste kritine za minimalni naklon dovolj na zalogi. A pri nas kupujejo tudi privatne stranke, ki se na krovstvo skoraj nič ali pa prav nič ne spoznajo in tu pride do izraza naša naklonjenost stranki in naše strokovno svetovanje, s pomočjo katerega kupcem pomagamo do nakupa strešne kritine. Če nas boste vprašali, katera kritina je najboljša za vas, boste pri nas vedno dobili poglobljen in uporaben odgovor. V resnici je namreč tako, da za različne objekte ni najbolj primeren le en tip strešne kritine. In tudi posamezniki se glede svojih potreb in referenc dosti razlikujejo, zato različnim ljudem priporočamo različne strešne kritine.

 

Strešne kritine se med seboj močno razlikujejo

 

Minili so časi, ko smo imeli pri gradnji le dve ali tri izbire pri vsakem materialu ali pa še to ne. Danes je trg nasičen s celo vrsto najrazličnejših proizvodov cele serije proizvajalcev, med katerimi je cela vrsta uglednih in preizkušenih, ki se ponašajo z dolgo tradicijo. Strešne kritine tu kajpak niso nobena izjema. Izbirate lahko med različnimi tipi strešne kritine, različnimi materiali in številnimi proizvajalci, za katere bi le težko rekli, kateri je boljši od katerega, saj so vsi odlični. Če nas boste obiskali, vam bomo z veseljem predstavili vse opcije ter vam svetovali in priporočali. Prepričani smo, da boste z našo pomočjo prišli do tistega proizvoda, kateri vam bo pisan na kožo in ki bo kar najbolj zadovoljil vaše potrebe oziroma preference. Nakup je vedno lažji in boljši, če vam ob strani stoji primerno podkovan oziroma usposobljen ter uslužen prodajalec, ki se vam bo stoodstotno posvetil.