13. februar 2018

Kvalitetna lesena okna najvišje kvalitete

Kvalitetna lesena okna in polkna so najboljša izbira, ki si jo lahko omislite, ko se odločate za stavbno pohištvo. Ne samo, da so kvalitetna lesena okna dobro izolativna, ampak so  kvalitetna lesena okna izdelana iz naravnega materiala, ki je človeškemu telesu prijazen. Poleg tega je cena lesenih oken pri nas konkurenčna, tako da kljub visoki kvaliteti lesena okna tu dobite ugodno.

 

Lesena okna


Kvalitetna lesena okna so prijazna okolju

Lesena okna za brunarice, lesena strešna okna ali lesena balkonska okna so prijazna tudi okolju, saj je za njih v primerjavi z okni, ki so kovinska ali iz umetnih mas, pri proizvodnji potrebno relativno malo energije. To pa pomeni, da se pri proizvodnji lesenih oken za brunarice sprošča relativno malo škodljivih emisij, ki nastanejo pri izgorevanju energentov, s pomočjo katerih ustvarjamo energijo za proizvodnjo. Poleg tega je proizvodnja kvalitetnih lesenih oken, kot so denimo lesena okna za brunarice, lesena strešna okna, lesena balkonska okna in druga naša ugodna lesena okna, trajnostna, saj je les obnovljiv. Ko v gozdu posekamo drevo, iz katerega proizvedemo nova lesena okna za brunarice, lahko takoj posadimo deset novih sadik ter gozd tako obnovimo. Če pa proizvajamo okna iz umetnih materialov, kot je denimo PVC, smo še pred proizvodnjo ustvarili odpadek, saj bodo okvirji PVC oken slej ko prej zašli na smetišče, kjer se bodo razkrajali še stoletja ali tisočletja. Medtem pa lahko odpadna lesena okna za brunarice enostavno razrežemo in jih uporabimo kot kurjavo v zimskem času ali pa kako drugače recikliramo.


Lesena okna za brunarice pri nas so visoke kvalitete

Naša lesena okna za brunarice, lesena strešna okna, lesena balkonska okna in druga naša ugodna lesena okna ves čas testiramo, za njih pridobivamo certifikate ter sodelujemo z akademskimi ustanovami, da bi jih nenehno izboljševali, čeprav seveda že gre za zelo kvalitetna lesena okna. Poleg tega so naša kvalitetna lesena okna  oblikovana v skladu z najmodernejšimi oblikovnimi oziroma arhitekturnimi trendi, zato jih krasijo moderen izgled, ravne črte, izvrstni materiali in vrhunske tehnološke rešitve. Še posebno pozornost posvečamo robovom in zaključkom okenskih kril ter barvnim kombinacijam, v katere so vključene tudi nekatere imitacije materialov. Seveda so naša kvalitetna lesena okna  primerna tudi za varčno oziroma pasivno gradnjo, saj temeljijo na najsodobnejših tehnologijah. Pri njihovi proizvodnji pazimo, da bi okolje čim manj obremenjevali, zato uporabljamo zelene oziroma trajnostne tehnologije ter storimo vse za to, da bi bila proizvodnja čim bolj varčna. Naša proizvodnja kvalitetnih lesenih oken temelji na visokem znanju. Trudimo se tudi, da uporabljamo lokalne materiale, saj na ta način zmanjšujemo stroške prevoza za okolje. Tista podjetja, ki namreč iščejo najcenejše materiale in jih vozijo daleč (na primer čez celo Evropo), s tem močno obremenijo okolje zaradi izpustov takšnih ali drugačnih tovornih vozil. Lahko se zgodi, da malenkostno privarčujejo in tako maksimizirajo profit, ker so bili finančni stroški kupljenega materiala vključno s stroški prevoza nekoliko nižji, kot bi bili, če bi material kupili lokalno.  Toda strošek, ki ga plača naše okolje, v katerem živimo in katerega bomo zapustili našim zanamcem, je (pre)velik. Njihov profit je tako naša skupna izguba. Zato mi ves material – če je to le mogoče – kupujemo lokalno.


Kvalitetna lesena okna v znamenju dolge tradicije

Naše podjetje se lahko pohvali že z več kot pol stoletja tradicije. To seveda pomeni cele generacije zadovoljnih strank, ki so nam zveste in se k nam redno vračajo po naša kvalitetna lesena okna. Dolga tradicija namreč pomeni tudi veliko akumulacijo znanja, napredka, razvoja in raziskav, dobrih poslovnih praks ter predvsem izkušenj, ki so nas naučile, kako uspešno voditi posel na vseh področjih, ki so pomembna, da pridemo do sijajnega rezultata, ki naše stranke navdušuje, nas pa navdaja z velikim ponosom. Iskreno si želimo, da bi svoje znanje v prihodnosti še nadgradili in izboljšali tehnologije ter tako proizvajali še boljše izdelke, kot so lesena okna za brunarice, lesena strešna okna, lesena balkonska okna in vsa naša druga ugodna lesena okna.

 

Lesena okna za brunarice


Lesena okna za brunarice pri nas dobite ugodno

Čeprav so naša lesena okna izredno kvalitetna, se trudimo, da so naše cene ves čas konkurenčne. Zavedamo se, da se je trgu treba prilagajati, zato so naše cene ugodne. Pri nas lahko tako opravite res ugoden nakup oziroma sklenete dober posel. To je še posebej pomembno v današnjem času, ko so posledice gospodarske krize še vedno prisotne in je na pohodu velika draginja. Da so naše cene dostopne širokemu krogu potrošnikov, je za nas pomembno tudi zato, ker proizvajamo ekološki produkt, za katerega si želimo, da najde pot v domove čim večjega števila ljudi.