21. april 2015

Stojalo za torto – pika na i pri okrasitvi torte

Servirajte torto na najboljši možen način

Stojalo za torto je v določenih primerih zares nepogrešljivo. Ko spečete prelepo in okusno torto, jo je seveda potrebno tudi primerno servirati, da bodo gosti nad njo povsem očarani. Za piko na i se uporabljajo različna stojala za torte, ki imajo poleg estetskega tudi povsem praktični namen – omogočajo nam lažje prenašanje in serviranje torte, kar je še posebej pomembno pri velikih tortah, kakršne so poročne torte.

 

Stojalo za tortePonudba trgovine Peki.si

Peki.si vam nudi zelo pestro ponudbo najrazličnejših stojal za torte, ki bodo olajšala oblikovanje tort v želeno obliko. Nudimo vam klasična večnadstropna stojala za torte v beli barvi (plastična), aluminijasta stojala za torte, bogato dekorirana kovinska stojala za poroke, otroška stojala za torte z navihanimi motivi in izložbene modele. Med našimi strankami je veliko profesionalnih slaščičarjev, ki želijo s pomočjo prefinjenih stojal za torte in izložbenih modelov predstaviti svoje slaščičarske kreacije v najboljši možni luči.

 

Oblikovanje tort

Za oblikovanje tort uporabljamo podstavke, ki so povečini rahlo dvignjeni od podlage in vrtljivi. To nam omogoča nemoteno oblikovanje torte in njeno okrasitev. Podstavki za oblikovanje torte so vam na voljo v različnih oblikah. Izdelani so iz plastike, inoxa ali aluminija. Da bo oblikovanje torte še lažje, vam nudimo tudi podstavke, ki se lahko upogibajo.

 

Okrasitev torte

Okrasitev torte je seveda prav tako pomembna kot stojalo, na katero torto položimo. Torto lahko dekoriramo na številne različne načine. Najpogosteje se za okrasitev torte uporabljajo različni pisani posipi, jedilne barve, dekorativne figurice, svečke, motivi iz sladkorne mase, čokoladni ostružki in mrvice, slike za torte, sladkorna čipka, dekoracije iz izomalta (izdelek iz saharoze, ki omogoča izdelavo okraskov steklenega videza), itd.

Če potrebujete pomoč pri izbiri izdelkov za okrasitev torte se obrnite na nas prek spleta ali pa povprašajte zaposlene v naših fizičnih trgovinah.