28. april 2016

Srebrni prstani za rahlo diskretno in večno lepoto

Srebrni prstani predstavljajo prvovrsten in klasičen nakit, primeren za vse situacije in kombinacije. Lahko si jih nadenemo, ko gremo na svečan dogodek ali pa samo po vsakodnevnih opravkih, saj se  prilegajo tako svečanim oblekam kot tudi preprosti majici in kavbojkam. Srebro je vzdržljivo, robustno in lepo, obenem pa tudi ena izmed najbolj dostopnih in vsestranskih plemenitih kovin na trgu. Srebro že dolgo simbolizira čistost, ki izhaja iz podobe srebrne lune, zato so srebrni poročni prstani več kot primerni za obljubo večne zvestobe.

Nič se ne usklajuje z vašim najljubšim nakitom kot prav srebrni prstani. Od tanjših do bolj debelih obročkov, prstanov prekritih z velikim številom kamnov do preprostih unikatnih srebrnih prstanov.

 

Moški prstani so nekaj posebnega

Moški prstani so nekaj posebnega – ne nosi jih vsak. So izraz pripadnosti, nazora, tradicije. Mnogokrat so moški prstani darilo, ki se prenaša iz roda v rod, od očeta na sina. Moški prstan je lahko seksi in odličen modni dodatek, ki bo pritegnil pogled marsikatere ženske. Nakup moškega prstana zahteva nekaj premisleka, saj si z napačno izbiro ne boste naredili usluge. Prvo pravilo se glasi: manj je več. En prstan je dovolj, ta pa naj ne bo preveč vpadljiv. Tako kot pri vsaki stvari, je tudi pri prstanih pomembno, da so udobni. Minimalističen prstan vas tako ne bo oviral pri vsakdanjih opravilih, pa še veliko bolj estetski bo kakor tisti z ogromnimi kamni.

Danes so na voljo resnično zanimivi moški prstani iz belega zlata, paladija, volframovega karbida, kombiniranega zlata, platine, jekla, srebra ... Nekateri so brušeni na okroglo, drugi so nekoliko bolj kvadratne oblike, tretji so nekaj posebnega zaradi zanimivega vzorca, četrte zanimive delajo dodatki iz črnega diamanta. Izbira je vaša, zato pustite domišljiji pravo pot.

 

Srebrni prstaniSrebrni poročni prstani – cene odvisne od številnih dejavnikov

Srebrni poročni prstani predstavljajo odlično alternativo za tiste pare, ki jim je všeč belo zlato, a si ga ne morejo privoščiti. Srebrni poročni prstani so namreč cenovno precej bolj dostopni od zlatih.

Srebrni poročni prstani pa niso edini, ki so v zadnjem času izjemno priljubljeni. Vse bolj se nakit izdeluje tudi iz plemenitega jekla. Tako moški prstani kot poročni prstani iz jekla so zelo lepi in kakovostne izdelave, plemenito jeklo pa je tudi trdno in obstojno.

 

Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate za vedno drugačen unikaten nakit. Vabljeni.

 

Na voljo tudi prstani iz jekla: http://www.zlatarski-atelje.com/porocni-prstani-iz-jekla