13. marec 2017

Srebrni poročni prstani – cena za vsak žep, model za vsak okus

Srebrni poročni prstani so cenovno ugodna alternativa tradicionalnim zlatim poročnim prstanom. Poleg denarnici prijazne cene so znani po svoji raznolikosti in neštetih možnosti kombiniranja. Če tudi sami iščete poceni poročne prstane, ki bodo hkrati poskrbeli za dih jemajoč in unikaten izgled, potem smo pri Zlatarskem ateljeju Mengeš vsekakor pravi naslov za vas.

 

Poceni srebrni poročni prstani, ki navdušujejo! poročni prstani cena

Naše stranke se vedno navdušujejo nad ceno poročnih prstanov v naši ponudbi, saj lahko za ugodno ceno dostopajo do natančno izdelanih, edinstvenih in bogatih prstanov. Poleg srebrnih poročnih prstanov ponujamo tudi prstane iz drugih materialov in pa:

  • unikaten nakit po naročilu za vse priložnosti in
  • nakit iz belega zlata
  • USB ključke v kombinaciji z lesom in briljanti
  • zaročne prstane. Cenik in več informacij o izdelavi ter ceni poročnih prstanov v našem ateljeju vam je na voljo v naših prostorih, lahko pa nam pišete tudi preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani.

Čeprav so v preteklosti mnogi prisegali na zlato, pa so srebrni poročni prstani postali prava sodobna klasika. Omogočajo vam modern in trendovski videz po ugodni ceni. Poročni prstani so lahko namreč pravi finančni zalogaj, ki že tako velik strošek kot je poroka še dodatno povečajo.

 

srebrni poročni prstaniZakaj se odločiti prav za srebrni poročni prstan?

Če želite vaš poročni budget investirati v druge dogodivščine in avanture, potem je izbira srebrnega poročnega prstana vsekakor odličen način za obilen prihranek. Poznavalci poleg tega opozarjajo tudi na drugo prednost tega poceni poročnega prstana – njegovo raznolikost (lahko je izjemno sijoč, ali pa povsem matiran).

 

Pred pomembno odločitivjo o vašem sanjskem zlatem ali srebrnem poročnem prstanu  se lahko posvetujete z našimi izkušenimi svetovalci. Zlatarski atelje Mengeš v bližini Ljublane vas bo z veseljem pospremil v novo življenjsko obdobje!