Spravilo lesa iz gozda - pokličite nas za kvalitetne storitve gozdarstva

03. november 2017

Spravilo lesa – hitro, učinkovito in ugodno v podjetju Tisa

Spravilo lesaPodjetje Tisa d.o.o., ki s svojimi 40 zaposlenimi spada med mala podjetja, deluje od leta 1978 in se ukvarja z različnimi gozdarskimi storitvami kot so spravilo lesa, sečnja dreves in mulčenje odpadnega vejevja. V preteklosti se je podjetje koncentriralo na težavne sečnje in spravila lesa na trasah avtocestah in ob daljnovodih, z leti pa se je podjetje poleg sečnje in spravila lesa odločilo tudi za arboristične dejavnosti sajenja in gnojenja dreves, distribucijo toplote in električne energije ter prodajo biomase. Ne glede na razvoj podjetja spravilo lesa ostaja glavna dejavnost. Drevesa se najprej poseka s posebnim bagrom s kleščami, ki odloži les na kup, zatem pa nastopi spravilo lesa do najbližjih cest od koder se odpeljejo naprej v predelavo in uporabo.

 

Spravilo lesa – ročno ali z gozdarskim traktorjem

V podjetju Tisa opravljamo različne gozdarske dejavnosti med katerimi prevladujeta sečnja in spravilo lesa iz gozda, ne smemo pa pozabiti niti na odkup in prodajo okroglega lesa ter dobavo lesenih pilotov različnih dimenzij. Spravilo lesa je izjemno pomembno, saj je potrebno po končani sečnji les spraviti do najbližje ceste. Spravilo lesa lahko poteka ročno ali traktorsko. Ročno je izjemno zahtevno in naporno, po navadi se izvaja tam kjer ni vlak ali bližnjih cest. Največkrat se spravilo lesa iz gozda opravlja z gozdarskim traktorjem zgibnikom, na katerega se pripne les in se ga varno spravi iz gozda po tlaki do ceste, od koder se ga odpelje do nadaljne uporabe. V kolikor potrebujete spravilo lesa iz gozda nas kontaktirajte ali si oglejte cenik spravila lesa, kjer najdete cene sečnje in spravila lesa.

 

Sečnja dreves

Spravilo lesa iz gozda po ugodni ceni

V podjetju Tisa se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se trudimo, da so z našimi storitvami izjemno zadovoljni vsi naši kupci. Spravilo lesa iz gozda nudimo po izjemno ugodni ceni, delo pa opravimo kvalitetno, hitro in učinkovito. V kolikor želite, lahko poleg spravila lesa iz gozda opravimo tudi storitve mulčenja odpadnega vejeva in grmovja in pripravimo teren za nadaljno uporabo v obliki priprave za gradbene parcele, vzpostavitev pašne površine ali česa drugega. V kolikor vas zanima spravilo lesa iz gozda predlagamo, da obiščite našo spletno stran, kjer si na ceniku spravila lesa iz gozda lahko pogledate cene sečnje in spravila lesa. Za vsa vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali emailu.