18. junij 2018

Sončna elektrarna za vikend, za katero ne potrebujete gradbenega dovoljenja!

Sončna elektrarna za vikend je namenjena vsem tistim, ki bi si radi zagotovili ugodno samooskrbo z električno energijo na vašem vikendu. Namenjena je predvsem za napajanje razsvetljave, hladilnikov, črpalk, manjših gospodinjskih strojev ipd. Sončna elektrarna za vikend se v ničemer ne razlikuje od tiste, ki jo lahko postavite na streho ali fasado vaše hiše ali drugega objekta. Če tudi sami razmišljate o samooskrbi z električno energijo, potem je idealna rešitev za vas sončna elektrarna. Subvencija, ki jo lahko za postavitev pridobite iz Eko sklada, je odlična priložnost, da ceno vaše investicije zmanjšate. Če se odločite za sončno elektrarno za vikend oziroma postavitev na streho ali fasado, potem za to ne boste potrebovali gradbenega dovoljenja za sončno elektrarno. V vseh ostalih primerih boste gradbeno dovoljenje morali pridobiti, kar lahko zviša ceno investicije. Po naših izkušnjah so sončne elektrarne odlična priložnost, da močno zmanjšate vaš račun za električno energijo. Prav tako pa lahko naredite nekaj dobrega za okolje. Postavitev sončne elektrarne za vikend in ostale objekte poteka hitro. Tudi največja sončna elektrarna v Sloveniji je bila postavljena v samo dveh mesecih. Izberite najboljšega partnerja na poti do vaše samooskrbe z električno energijo – izberite Sol navitas!

 

Sončna elektrarna za vikend izkušnje


Strokovnjaki za sončne elektrarne


Za postavitev sončne elektrarne je najbolje izbrati kakovostnega ponudnika, ki ima s sončnimi elektrarnami veliko izkušenj. Podjetje Sol navitas je eno najboljših, strokovnih in zaupanja vrednih izvajalcev na področju izgradnje sončnih elektrarn v Sloveniji. Pri svojem delu stremimo predvsem k kakovosti. Vgrajujemo le najbolj kakovostne materiale svetovno priznanih proizvajalcev. Pohvalimo se lahko z dejstvom, da naše sončne elektrarne dajejo investitorjem najboljši donos na vložena sredstva, zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo učinkovito delovanje vsaj trideset let. Zavezani smo k kakovostni, zato sodelujemo le z izbranimi proizvajalci fotonapetostnih modulov, kot so Yingli Solar, Bisol, Luxor Solar, Trina Solar in z vodilnimi proizvajalci razsmernikov, kot so SMA, KACO, Solar Edge, Letrika Sol, Huawei. Razvili pa smo tudi lastno aluminijasto nosilno konstrukcijo za pritrjevanje sončnih elektrarn, zato vam lahko tudi na tem področju ponudimo raznovrstne rešitve. Ne glede na to, ali razmišljate o tem, da bi imeli sončno elektrarno za vikend ali pa bi jo postavili na streho svoje hiše, v našem podjetju bomo poskrbeli za vse. Ponujamo vam celovito storitev na enem mestu. Smo skupina strokovnjakov, ki ima ogromno izkušenj s sončnimi elektrarnami na vseh področjih, od projektiranja in energetike, pa vse do informatike in zakonodaje. Vse to je za investitorje zadostna garancija, da bo njihov fotovoltaični sistem izveden strokovno in kakovostno ter da bo efektivno deloval celo življenjsko dobo.


Sončna elektrarna – subvencija lahko zmanjša ceno vaše investicije


Postavitev sončne elektrarne za vikend in ostale objekte je precej visoka investicija, vendar se vam bo v doglednem času povrnila in dolgoročno si lahko obetate velike prihranke pri električni energiji. Za vse tiste, ki se zanimate za fotovoltaične elektrarne, imamo odlično novico. Za postavitev lahko pridobite tudi subvencijo državnega Eko sklada. Za pridobitev subvencije je potrebno pridobiti določeno dokumentacijo in opraviti natančne izmere. V podjetju Sol navitas vam ponujamo možnost postavitve sončne elektrarne na ključ, kar pomeni, da bomo mi poskrbeli za vse, vključno s pridobitvijo dokumentacije za subvencijo. Na ta način se bo investicija v vašo novo sončno elektrarno močno zmanjšala, vi pa boste lahko brezskrbno uživali v pridobljeni čisti energiji.

 

Sončna elektrarna subvencija Sol Navitas


Številne prednosti sončnih elektrarn


Sončna elektrarna za vikend ali hišo ter ostale objekte ima veliko prednosti. Za svoje delovanje uporablja energijo sonca, zato je to okolju prijazna odločitev. Postavitev fotovoltaične elektrarne je pametna odločitev tako za vašo denarnico kot tudi za okolje. Med prednosti štejemo, glede na izkušnje uporabnikov, tudi naslednje: neodvisnost od distribucijskega omrežja ter nihanja cen električne energije, morebitni izpadi ali redukcija električne energije, ne potrebujete posebnih dovoljenj elektrodistributerjev, s priklopom na obstoječ električni generator sončna elektrarna za vikend omogoča manjšo porabo goriva itd. Sedaj veste, zakaj so sončne elektrarne tako priljubljene tudi v Sloveniji. Če potrebujete kakršnekoli informacije o sončnih elektrarnah za vikend in ostale objekte, o subvencijah za postavitev, izkušnjah uporabnikov itd., vas vabimo, da nas kontaktirate in odgovorili vam bomo na vsa vaša vprašanja.


Kdo lahko postavi sončno elektrarno?


Otočna sončna elektrarna oziroma sončna elektrarna za vikend je namenjena vsem tistim, ki nimajo dostopa do elektrodistribucijskega omrežja oziroma je priključitev v omrežje onemogočena, vsem tistim, ki smatrajo, da bi bila priključitev predraga ali pa si samo želijo biti energetsko neodvisni. Sončna elektrarna za vikend in lastno uporabo bo dolgoročno prispevala k zmanjšanju stroškov za elektriko, s presežkom električne energije, ki ga vrnete nazaj v omrežje, pa lahko tudi zaslužite. Takšne elektrarne za vikend in samooskrbo imajo dolgo življenjsko dobo in zahtevajo zelo malo vzdrževanja, njihovo delovanje sončne elektrarne je neslišno in okolju prijazno. Za postavitev na streho ali fasado pa ne potrebujete niti gradbenega dovoljenja.