23. januar 2018

Sončna elektrarna za vikende po vsej Sloveniji

 

Podjetje Sol Navitas, sončna energija d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s fotovoltaiko in s prodajo sončnih elektrarn za vikende in domove. Smo eno največjih, strokovnih in zaupanja vrednih partnerjev na področju izgradnje sončnih elektrarn za vikende in domove v Sloveniji in stremimo k izdelavi celovitih sistemov na področju fotovoltaike za vikende s poudarkom na kakovosti. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank ključnega pomena, zato se vsaki stranki in vsaki sončni elektrarni za vikend posvetimo individualno in vam izpolnimo vse vaše želje in ideje. V kolikor želite imeti domačo solarno elektrarno lahko dobite subvencijo za  sončno elektrarno. Prepričani smo, da boste z našimi izdelki izjemno zadovoljni, zato nas čimprej kontaktirajte.

 

Sončna elektrarna za vikende ali fotovoltaika za vikendeSončna elektrarna za vikend z močjo do 11 kW

 

Sončne elektrarne za vikend v našem podjetju dajejo investitorjem najvišji donos na vložena sredstva, saj zmanjšujejo tveganja in zagotavljajo učinkovito delovanje vsaj 30 let. V kolikor vas zanima, ali imate lahko tudi vi solarno elektrarno za vikend je odgovor pritrdilen. Domačo solarno elektrarno lahko postavi gospodinjski ali mali poslovni odjemalec, ki je hkrati lastnik merilnega sistema v stavbi. Pomembno je, da se pred priključitvijo sončne elektrarne za vikend oz. fotovoltaike pridobi soglasje za priključitev in da velikost sončne elektrarne za vikend ni višja od 11 kW. V kolikor solarna elektrarna za vikend proizvede več eletrične energije od letne porabe vaše stavbe morate viške energije dobavitelju prenesti brezplačno. Zato je najboljše. da najprej izračunate koliko elektrike porabite in postavite sončno elektrarno za vikend, ki bo letno proizvedla manj ali ravno toliko elektrike kot jo porabite. Zagotavljamo kvalitetno in ugodno ceno fotovoltaike za vikende.

 

Fotovoltaika ali lastna sončna elektrarna za vikendFotovoltaika za vikend v podjetju Sol Navitas – strokovnjaki z izkušnjami

 

Fotovoltaika za vikende je v Sloveniji razmeroma nov pojem, a se hitro uveljavlja. V podjetju Sol navitas želimo glede na usposobljenost in izkušnje delovati kot investitorjev partner in svetovalec ter vsakemu ponuditi strokovno pomoč pri solarni elekrtarni za vikende. Naše podjetje odlikuje skupina strokovnjakov z izkušnjami na področju projektiranja, energetike, informatike in zakonodaje, kar je neke vrste garancija, da bo fotovoltaika za vikende narejena kvalitetno in bo imela dolgo življenjsko dobo. V kolikor imate glede sončne elektrarne za vikende kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, dobite lahko tudi subvencijo za sončno elektrarno. Solarna elektrarna za vikend vas bo navdušila.