08. maj 2017

Šola vožnje (Ljubljana): kaj upoštevati pri izbiri šole vožnje?


Šola vožnje 3D (Ljubljana, Tržaška 2) je prava izbira za vse, ki iščete najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. V dolgih letih delovanja naše avtošole, ki je prvega kandidata vpisala že leta 1990, smo do vozniškega dovoljenja pomagali že več kot 15.000 kandidatom. Pohvalimo se lahko z zelo visokim odstotkom uspešnosti kandidatov. Tudi primerjalno, če odstotek uspešnosti primerjate z odstotkom v celotni ljubljanski regiji oziroma na področju izpitnega centra Ljubljana – Domžale, lahko hitro ugotovite, zakaj je prav naša šola vožnje najbolj priljubljena avtošola v Ljubljani!

 

šole vožnje


Premišljena izbira šole vožnje omogoča hitro pot do vozniškega dovoljenja


Z izbiro kakovostne avtošole lahko bistveno skrajšate svojo pot do pridobitve vozniškega dovoljenja. Izkušenost inštruktorjev je tako zagotovo eden glavnih kriterijev, ki ga je smiselno upoštevati pri izbiri šole vožnje. Če vas zanima predvsem avtošola v Ljubljani, je pred dokončno odločitvijo dobro preveriti tudi, kako je z avtobusnimi povezavami. Prav enostavna dostopnost je ena pomembnejših prednosti, s katerimi se lahko pohvali naša šola vožnje. Ljubljana je sicer mesto, kjer lahko najdete kar nekaj avtošol, a le redke imajo sedež na tako ugodni lokaciji kot prav naša šola vožnje. Do nas lahko pridete hitro in enostavno s prav vseh koncev Ljubljane. Šola vožnje 3D se namreč nahaja skoraj v samem centru mesta. V neposredni bližini naših prostorov je avtobusno postajališče Tobačna, kjer ustavljata mestna avtobusa številka 1 in 6 (tudi 6B), iz drugih krajev pa se lahko do nas pripeljete z avtobusom številka 51 (Polhov Gradec – Dobrova – Ljubljana) ali 56 Šentjošt – Vrzdenec – Dobrova – Ljubljana Šola vožnje 3D je tako resnično ena najdostopnejših avtošol v vsej Sloveniji.

 

šola vožnje ljubljana

Najboljša in najugodnejša šola vožnje (Ljubljana z okolico)

Največja prednost naše šole vožnje so zagotovo izkušeni in potrpežljivi inštruktorji, ob katerih se boste počutili sproščeno, hkrati pa vas bodo v zelo kratkem času pripravili na samostojno vožnjo oziroma na izpitni preizkus. Še pred praktičnim izpitom pa boste morali seveda opraviti tudi CPP izpit. Ljubljana, Tržaška 2 je tudi naslov, kjer organiziramo pripravljalne tečaje na teoretični izpit CPP. Tako smo obenem praktična in teoretična šola vožnje. Ljubljana z okolico je prav po zaslugi naše šole vožnje že skoraj tri desetletja bolj varna, saj je za nas vseskozi na prvem mestu vzgajanje odgovornih voznikov, ki skrbijo tako za lastno kot tujo varnost na cesti. Zelo ugodne cene, ki vam jih nudimo, še posebej ob zakupu paketov, pa so še dodaten razlog, zakaj izbrati prav nas!


3D – zaupanja vredna avto šola, Ljubljana