22. februar 2016

Šola vožnje Ljubljana - Kam po izpit?

Želite opravljati vozniški izpit pa ne veste na koga se obrniti za informacije. V 3D šoli vožnje Ljubljana smo vam na voljo za vse informacije. Kakšna je cena izpita za avto in vse ostale informacije pa lahko dobite tudi na naši spletni strani.

 

Kaj je potrebno opraviti za izpit B kategorije

Za izpit B kategorije se v 3D šoli vožnje Ljubljana lahko pričnete usposabljati pri 17,5 letih. K izpitni vožnji pa lahko pristopite, ko dopolnite 18 let. V šoli vožnje morate opraviti zakonsko predpisanih najmanj 20 ur vožnje in izpitno vožnjo.

Kako poteka šola vožnje v 3D Ljubljana:

  • Tečaj CPP (Cestno prometni predpisi - velja 3 leta).
  • Zdravniški pregled (velja 3 leta).
  • Izpit PP (Prva pomoč - velja neomejeno).
  • Teoretični izpit CPP pred komisijo izpitnega centra (velja 3 leta).
  • Odvozite predpisan program vožnje (minimalno 20 ur).
  • Končna izpitna vožnja pred komisijo izpitnega centra (pogoj za prijavo je starost 18 let) in pridobljeno  vozniško dovoljenje.
  • Po uspešno opravljenem izpitu v 3D avto šola Ljubljana boste lahko samostojno in varno nadaljevali pot v osebnem avtomobilu.

Šola vožnje Ljubljana

Izpit B kategorije s spremstvom

Vozniško dovoljenje pa lahko pridobite tudi, ko ste stari 16 let, ampak mora kandidat po opravljenem izpitu B kategorije osebno vozilo voziti v spremstvu spremljevalca. Spremljevalec je lahko nekdo, ki je star najmanj 27 let in ima veljavno dovoljenje za vožnjo motornih vozil vsaj pet let.

 

3D avto šola Ljubljana

V 3D avto šola Ljubljana boste dobili vse potrebno znanje, da boste na cesti varni. Kvalitetno usposobljeni inštruktorji 3D avto šola Ljubljana vam bodo predali vse potrebne napotke za uspešno opravljen izpit. Če torej iščete primerno šolo vožnje v mestu Ljubljana se obrnite na nas in svetovali vam bomo kako najhitreje do opravljenega izpita. V naši avto šoli Ljubljana lahko opravite različne vrste vozniških izpitov in sicer izpit B kategorije, B s spremljevalcem, motor A neomejeno, motor A2 do 350 ccm, motor A1 do 125 ccm in za moped AM do 50 ccm. V 3D šoli vožnje Ljubljana lahko izpit opravljajo tudi povratniki in tujci, na voljo pa so vam tudi kondicijske vožnje. Kakšna pa je cena izpita za avto pa lahko preverite na spletni strani 3D šola vožnje Ljubljana.

Obiščite našo avto šolo v mestu Ljubljana in ne bo vam žal.