04. januar 2016

Smučanje v Bohinju postreže s kvalitetnim zimskim užitkom

Smučanje v Bohinju je pravi užitek. Pa naj si gre za smučanje na Voglu, tek na smučeh ali turno smučanje. Zaradi cene smučarskih vozovnic je smučanje v Bohinju še toliko bolj privlačno. Cene smučarskih kart so pri nas namreč ugodne, saj se trudimo, da je naš smučarski center dosegljiv čim večjemu številu uporabnikov, ki se lahko veselijo smučanja v Bohinju. V naših krajih pa ni aktualno le smučanje samo po sebi. Naš del Slovenije je eden najlepših sploh. Mnogi menijo, da je prav ta del Slovenije najlepši. Med športnimi aktivnostmi in v času počitka lahko uživate v lepotah narave, ki veljajo za med najbolj čudovitimi v Evropi.

 

Smučanje BohinjSmučanje v Bohinju privlačno zaradi naravnih lepot

Smučanje v Bohinju je tako zanimivo, ker so naravne lepote tu resnično neprecenljive. Hkrati z rekreacijo, ki vam jo ponuja naš izvrstni smučarski center, lahko mirno uživate ob občudovanju naravnih lepot, ki so v naših krajih še deviške. Tovrstni užitek je še največji ob turnem smučanju.

 

Turno smučanje je vedno svojevrstno doživetje

Če ste pravi ljubitelj narave, če ljubite šport in če ste navdušen smučar, potem enostavno morate preizkusiti turno smučanje. Spuščanje po deviških belih strminah, kjer se snega še ni dotaknila nobena smučka. Drsenje po visokem snegu in dolgo spuščanje v dolino. To so prednosti turnega smučanja, ki omogoča res velik užitek in je pogosto tudi razburljivo. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na lepote narave, katerih doživetje je med turno smuko res enkratno in neponovljivo.

 

Smučarski center na Voglu za užitek na smučišču

Vsi tisti, ki pa si popolno smučanje v Bohinju predstavljate kot spust po vnaprej pripravljenih belih strminah, ste vabljeni v naš smučarski center na Voglu. Smučanje na Voglu je prijetno in vabljivo. Še posebej zaradi dostopne cene smučarskih kart. Vidimo se na Voglu.