21. februar 2017

poceni lesni peleti

Smrekovi peleti – zakaj se odločiti za kurjavo na pelete?

Smrekovi peleti postajajo vse bolj priljubljeni. Razlog za to je seveda prihranek, ki nam ga omogoča kurjava na pelete. Ali ste vedeli, da postajajo cene kurilnega olja iz leta v leto dražje? In temu ni videti konca… Prav zaradi tega se mnogi odločajo za druge načine ogrevanja, med katerimi je najbolj priljubljeno ogrevanje z biomaso, ki vključuje pelete, sekance in drva. Prav tako obstajajo tudi različne vrste peletov. V podjetju EVJ smo za vas pripravili pestro ponudbo peletov, naša ponudba pa vključuje tudi številne druge proizvode, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Vabimo vas k ogledu. V primeru dodatnih vprašanj nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo svetovali. V kolikor iščete poceni lesne pelete, smo pravi naslov za vas!


Kurjava na peleteSmrekovi peleti

Kurjava na pelete je odlična izbira za vse, ki si želimo prihraniti. Slovenija je bogata z gozdovi. Les predstavlja obnovljivi vir energije, ki nam omogoča prav tako učinkovito ogrevanje prostorov kot kurilno olje in plin. Kot smo omenili, obstaja več vrst peletov, med katerimi najpogosteje omenjamo bukove in smrekove pelete. Splošno znano je, da imajo slednji najvišjo kurilno vrednost, vendar pa je pri tem pomembno tudi kakšen gorilnik imamo. Ostanek po kurjenju peletov je pepel, katerega količina je tesno povezana od kvalitete in strukture biomase. Seveda pa je potrebno pred odločitvijo za kurjavo na pelete razmisliti tudi o delu, ki ga bo potrebno opravljati – v času kurjenja moramo občasno dodajati nove pelete, ob koncu kurjenja pa je potrebno očistiti peč in odstraniti pepel. Iščete kvalitetne in ugodne smrekove lesne pelete? Na voljo so tudi v podjetju EVJ, zato ne spreglejte te izjemno ugodne ponudbe, s katero boste vsekakor zadovoljni. Ceno peletov (15kg) lahko preverite na naši spletni strani. Za dodatne informacije smo vam vedno na voljo!


Smrekovi peleti in ostali proizvodi

Smrekovi peleti predstavljajo le del naše ponudbe. V podjetju EVJ smo za vas pripravili tudi številne druge proizvode. Nudimo vam tudi avto opremo, foto in video opremo, klimatske naprave, elektro material, ogrevalno tehniko, telefonijo, orodje in stroje in mnoge druge proizvode. Vas zanimajo smrekovi peleti? Za dodatna vprašanja v povezavi s peleti za kurjavo smo vam vedno na voljo. Vse, kar morate storiti je, da nas kontaktirate s pomočjo podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Nestrpno vas pričakujemo!