14. april 2017

sladice brez glutenaSladica brez glutena – vse za pripravo okusne sladice brez glutena


Sladica brez glutena je dandanes zelo cenjen izraz, saj je vse več ljudi, ki glutena ne prenašajo. Kljub porastu izdelkov brez glutena v zadnjih nekaj letih je na tržišču izjemno malo sladic, ki ne vsebujejo glutena, kar predstavlja veliko težavo marsikateremu sladkosnedu, ki glutena žal ne prenaša. V podjetju BTF nudimo celoten asortiman izdelkov, ki jih pekarski ali slaščičarski obrat potrebuje za svoje delovanje. Glavni sestavni deli našega programa so visoka kakovost ter vzdržljivost opreme, hitra dobavljivost in konkurenčna cena. V naših Peki trgovinah boste zagotovo našli nekaj zase! Vabimo pa vas tudi v našo spletno trgovino, v katerim boste med drugim našli tudi vse za pripravo sladice brez glutena. Na voljo so vam tudi veganske sladice brez glutena. Vljudno vabljeni k ogledu ponudbe!


Sladice brez glutena


Sladice brez glutena oziroma vse, kar potrebujete za njihovo pripravo, je na voljo tudi v našem podjetju. Nudimo vam pestro izbiro sladkornih mas za sladico brez glutena, mešanice za pripravo biskvita z različnimi okusi, mešanice za kreme brez glutena, za makrone, sladkorno čipko in še mnogo več. Če torej iščete vse, kar potrebujete za pripravo sladice brez glutena vas vabimo, da obiščete našo spletno trgovino in preverite pestro ponudbo, ki smo jo pripravili za vas. Na voljo vam je tudi pecivo brez glutena in sladkorja. Imate vprašanje o sladici brez glutena, na katerega ne najdete odgovora? Kontaktirajte nas – z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanje in vam svetovali pred nakupom!


Sladica brez glutenaSladica brez glutena in ostala ponudba


Poleg vseh sestavin za pripravo sladice brez glutena vam v podjetju nudimo še mnogo več. Na voljo so vam slaščičarski pripomočki, potrošni material, živila in pekarska oprema, ne spreglejte pa tudi izdelkov v akciji, ki jih lahko prejmete po neverjetno ugodnih cenah. Skozi večletni razvoj smo izdelali serijo strojev za kvalitetno obdelavo testa (okroglilniki, stroji za oblikovanje kruha, intermedialne komore) in razne naprave za enostavnejše in lažje delo v pekarnah. Prepričani smo, da boste pri nas tudi vi našli nekaj zase! Morda bodo to prav sestavine za pripravo sladice brez glutena? Nudimo vam tudi okusne sladice brez glutena in sladkorja. Vabljeni v trgovine Peki!