18. maj 2017

Škoda servis poskrbi za vaš avto


Škoda Octavia rabljena vozilaŠkoda servis je vaš zanesljiv partner pri servisiranju avtomobila. Kadar se odločate za redni ali izredni servis vozila, lahko izbirate med različnimi ponudniki storitev, a je v primeru, da ste lastnik Škoda vozila, najbolje izbrati pooblaščen Škoda servis. Ta velja tako za Škoda Octavia rabljena vozila ter druge modele kot tudi za Škoda nova vozila in je gotovo najboljša izbira. Pooblaščen Škoda servis namreč pomeni, da je specializiran prav za vašo znamko, ki jo do potankosti pozna in je v stiku z njo prav vsak dan, pomeni pa tudi, da boste dobili le originalne dele, ki so bili narejeni prav za vgradnjo v Škodo. V pooblaščenem Škoda servisu dobite tudi račun ter garancijo za vse zamenjane dele, tako da imate večji občutek varnosti, če bi morda prišlo do nepričakovane okvare. Ta ne bo predstavljala prav nobenega problema – svoj avto pripeljete nazaj in v Škoda servisu Malgaj bomo brezplačno uredili težave.


Škoda servis Malgaj


Skupina Malgaj deluje v okviru avto Škoda Celje in združuje tri podjetja: Avtohišo Malgaj d.o.o. , Malgaj d.o.o. ter Malgaj Leasing d.o.o. Smo eden izmed največjih prodajalcev in serviserjev Škoda vozil v Sloveniji, kar gotovo potrjuje našo kvaliteto in vrednost zaupanja. Poskrbimo za kompletne storitve prodaje, servisiranja in vzdrževanja, uredimo registracijo in zavarovanje ter vam pomagamo zagotoviti najugodnejše financiranje za nova in rabljena vozila Škoda Octavia ter druge modele.


Škoda Octavia rabljena vozila vozijo kot nova


Škoda Octavia rabljena vozila spadajo med najbolj priljubljeno izbiro kupcev, saj imajo zelo dolgo življenjsko dobo, so udobna, varčna, zanesljiva na vaši poti, ob tem pa tudi cenovno izjemno ugodna. Tako vam ni potrebno nameniti celotnih prihrankov za nakup novega vozila in lahko vaš budžet prerazporedite še med druge stvari.


Škoda servisNa voljo je več modelov Škoda Octavia rabljenih vozil, in sicer Škoda Octavia, Octavia Combi, Škoda Octavia RS, Škoda Octavia RS Combi, Škoda Octavia Laurin & Klement, Škoda Octavia Laurin & Klement Combi, Škoda Octavia Scout ter Škoda Octavia GreenLine.
Škoda Octavia je najbolj uspešen model ŠKODA vseh časov, ki je prepričal na milijone ljudi povsod po svetu. Nudi veliko udobja in varnosti, ima samodejni menjalnik DSG, ki združuje prednosti ročnega in običajnega samodejnega menjalnika, prednost pa pomeni tudi brezkontaktna uporaba, pri kateri je za odklepanje dovolj le poteg kljuke, za zagon motorja pa pritisk na stikalo. Škoda Octavia vozila so večja in prostornejša kot konkurenti, tako da so ena izmed najprimernejših izbir za družine, nudijo pa največ v svojem cenovnem razredu.


Ponudbo Škoda Octavia rabljenih vozil, ki se nenehno dopolnjuje in spreminja, lahko spremljate na naši spletni strani ali pa nas obiščete pri pooblaščenem prodajalcu. Za vsa dodatna vprašanja, Škoda testno vožnjo ter druge informacije, povezane s cenami, pogoji plačila, registracijo in servisom, smo vam na voljo.