18. maj 2017

Škoda cenik omogoča ugoden nakup


Škoda cenikŠkoda cenik pomeni nizke cene, varnost in zadovoljnost kupcev. Nakup avtomobila pomeni velik strošek, ki si ga je večkrat težko privoščiti. Svoje odhodke moramo razdeliti med stroške stanovanja, hrane, oblačil in obutve ter druge stroške bivanja. Ko se pojavi potreba po novem avtomobilu, si zato želimo, da nas nakup ne bi preveč udaril po žepu. Škoda cenik vam to omogoča, še posebej, če se odločite za nakup Škoda rabljenega vozila. Škoda rabljena vozila so odlična izbira za vse, ki si želijo zanesljiv avto, varnost, udobje in najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Škoda cenik je dostopen na naši spletni strani, o vseh cenah pa se lahko pogovorimo tudi, če nas obiščete v Škoda centru Ljubljana.


Škoda cenik in pogoji nakupa


V Avto hiši Malgaj vam nudimo ugoden cenik Škoda vozil ter vam pomagamo do najbolj ugodnega financiranja vseh modelov. Pobrskajte po aktualni ponudbi novih in rabljenih vozil Škoda Octavia ter preverite, ali so vam na voljo tudi kakšne posebne akcije ali bonusi (preverite pod ključnimi besedami »Škoda Octavia akcija«, »Škoda Fabia akcija«). Večkrat ponujamo bone za financiranje ter ugodne pogoje pri zamenjavi rabljenega vozila Škoda za novega. Vse ponudbe so na spletni strani natančno opisane, na voljo pa vam je tudi tudi finančni kalkulator, ki vam nudi pregleden izračunu cene. V primeru dodatnih vprašanj pa vam bomo v Avto hiši Malgaj priskočili na pomoč ter vam predstavili cenik Škoda vozil, vse pogoje in možnosti ugodnega financiranja ter registracije in zavarovanja.


Škoda rabljena vozila ne razočarajo


Škoda rabljena vozila so servisirana in delujejo brezhibno ter vas bodo varno in zanesljivo pripeljala na cilj tudi po več letih delovanja, saj imajo zelo dolgo življenjsko dobo. Na voljo imamo več modelov:

  • Citigo je majhen avtomobil s tremi vrati, primeren za vožnjo po mestu in na krajše razdalje. Zaradi manjše velikosti boste z njim okretni, pa tudi parkiranje ne bo predstavljalo težav, Škoda Octavia akcija
  • Citigo Monte Carlo je večji avtomobil s petimi vrati, športno notranjostjo in športnim podvozjem, zadovoljil bo predvsem poskočne voznike,
  • Škoda Fabia je mogoč v več izvedbah, in sicer Fabia, Fabia Combi, Fabia Combi Monte Carlo, Fabia Combi ScoutLine ter Fabia Combi Family. Preverite, kateri je vaš!
  • Škoda Rapid je dizajnersko dovršen avtomobil  v petih različicah,
  • Škoda Octavia spada med najbolj priljubljene Škoda avtomobile, na voljo je veliko modelov za prav vse okuse,
  • Škoda Yeti je primerna za stabilnost na cesti in za pustolovce,
  • Kodiaq SUV je velik in močan avto, primeren tudi za težje terene ter
  • Superb je velik, dizajnersko oblikovan družinski avtomobil znamke Škoda.

Preverite ponudbo novih in rabljenih avtomobilov Avto hiše Malgaj ali se oglasite v pooblaščeni trgovini, kjer lahko vse modele vidite v živo, lahko pa se odločite tudi za testno vožnjo Škoda vozil.