16. februar 2017

Skobeljni noži in druge vrste: brušenje nožev po ugodni ceni

 

Skobeljni noži in drugi tipi nožev, s katerimi imate težave, ker so pretopi, bodo v naših rokah povsem varni. V Brusilnici Treven poskrbimo za profesionalno CNC brušenje različnih rezil, predvsem za brušenje nožev in krožne žage, po potrebi pa izvedemo tudi brušenje verig za motorne žage.

 

Skobeljni noži Treven


Brušenje nožev različnih vrst: kuhinjski, industrijski, skobeljni noži …


Pogosto se pri nas znajdejo skobeljni noži, ki potrebujejo brušenje, in sicer so to skobeljni noži najrazličnejših vrst in dimenzij. Največji skobeljni noži, za katere lahko poskrbimo, merijo kar 100 centimetrov v dolžino, njihova širina pa znaša do 20 centimetrov. Pri debelini noža ni omejitev, podobno pa ni omejitev niti pri njihovem namenu uporabe: to so lahko skobeljni noži, ki se uporabljajo v mizarskih delavnicah ali v večjih lesnoobdelovalnih industrijskih obratih. Brušenje nožev pa seveda vključuje tudi druge industrijske nože in kuhinjske oziroma gospodinjske nože. Tako pravzaprav ni omejitev, kar zadeva brušenje nožev, cena pa je pri nas več kot ugodna. Poskrbimo tudi za prevzem in dostavo rezil, ki ju za nas opravlja družba Gold Ekspress. Obe storitvi sta povsem brezplačni, ko nam prvič zaupate brušenje nožev. Cena bo tako še nekoliko ugodnejša, kot bi bila sicer.


Dodatne storitve in prednosti, ki jih nudimo


Kot smo že omenili, med drugim poskrbimo tudi za brušenje verige za motorno žago. Poudarimo naj še, da za brušenje verig za motorno žago – podobno kot za brušenje drugih rezil – uporabljamo vrhunske naprave priznanega nemškega proizvajalca Vollmer. Tako je brušenje verige za motorno žago izvedeno v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi. Vse naše storitve odlikuje izjemno ugodno razmerje med kakovostjo in ceno, naša pomembna prednost pa so tudi dolgoletne izkušnje na področju našega delovanja. Tako poznamo vse pomembne podrobnosti, ki pogosto odločajo o kakovosti brušenja, posledično pa tudi o uporabnosti določenega rezila. Ker želimo svoje znanje stalno poglabljati, se udeležujemo različnih dogodkov, povezanih z našo dejavnostjo, kar nam omogoča spremljanje aktualnih izsledkov. Pridobljeno znanje in izkušnje pa nato seveda vtkemo tudi v svoje delo. Da smo pri tem uspešni, nam potrjujejo številne zadovoljne stranke, ki so jih navdušile naša hitrost, cene in kakovost. Pohvalimo pa se lahko tudi z bonitetno oceno AA+. Veselilo nas bo, če boste tudi sami preizkusili naše storitve in se prepričali o njihovi kvaliteti. Na voljo smo vam za vse dodatne informacije, na naši spletni strani pa lahko najdete tudi obrazec za hitro in enostavno pošiljanje povpraševanja. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

brušenje nožev Treven