20. junij 2017

Skladiščenje blagaSkladiščenje blaga tudi za najzahtevnejše panoge


Iskanje sodobnih in ustreznih prostorov za skladiščenje blaga je za mnoge naporno, zamudno in stresno. A skladiščenje je lahko tudi nekaj povsem enostavnega in preprostega, kar vam bomo dokazali z našimi sodobnimi prostori za skladiščenje blaga, ki so namenjeni tudi skladiščenju in distribuciji najzahtevnejših izdelkov, ki prihajajo s področij farmacije, kemije, prehranske industrije ali elektronike. Poskrbimo namreč za hitro in učinkovito skladiščenje surovin, celo skladiščenje kozmetičnih izdelkov, v vseh primerih pa zagotavljamo povsem varno skladiščenje.  


Za skladiščenje imamo vsa dovoljenja


Naši prostori za skladiščenje blaga se nahajajo v poslovni coni Primskovo v Kranju, približno kilometer od avtocestnega izvoza Ljubljana –Karavanke, in približno pet kilometrov od mednarodnega letališča Jožeta Pučnika. Objekt ima pridobljeno vso potrebno dokumentacijo in uporabno dovoljenje za skladiščenje, celotna velikost objekta pa znaša okrog 7000 kvadratnih metrov (približno 6000 paletnih mest z vso pripadajočo infrastrukturo). Od tega sta za skladiščenje blaga namenjeni dve skladišči: prvo ima za skladiščenje rezerviranih 3750 kvadratnih metrov površin, druga pa 1650 kvadratnih metrov.


skladiščenjeNe le skladiščenje blaga, tudi dodatna ponudba


Poleg prostorov za skladiščenje blaga ima objekt urejen še promocijski prostor na 350 kvadratnih metrih, laboratorij na 132 kvadratnih metrih in upravni del na 600 kvadratnih metrih. Naj zraven omenimo še pomožne prostore z elektro in server sobo, polnilnico akumulatorjev, hladilno postajo, plinsko kotlovnico, sistem kurjenja na biomaso z zalogovnikom na 600 kvadratnih metrih, sprinkler postajo in bazen za gašenje, medtem ko zunanja ureditev med drugim obsega tri uvozne kamionske rampe, kamionski uvoz in avtomatska uvozna vrata z osebnim prehodom, vezanim na pristopno kontrolo. Objekt je sicer zgrajen iz armirano betonske konstrukcije in zelo kakovostno izoliran oziroma energetsko varčen.