Skiroji za skakanje in trike – akrobatski Stunt z gumami poceni v B2MS

25. november 2017

Skiroji za skakanjePodjetje B2MS d.o.o., je mlado družinsko podjetje, ki se od leta 2013 ukvarja z zastopanjem, distribucijo, svetovanjem in prodajo športnih proizvodov, od skirojev za skakanje in dodatne opreme kot so gume za skiro, do rolerjev, drsalk, floorball opreme, desk in oblačil za športnike po naročilu. V zadnjem času je izjemno poraslo zanimanje za skiroje za skakanje, takšni skiroji za trike so v našem podjetju na voljo izjemno poceni. V okviru našega programa zatopamo kvalitetne blagovne znamke kot so Tempish, Statedise Skates in Stunt, obsegajo pa izdelke za otroke in odrasle ter rekreativno, zahtevno rekreativno ali profesionalno uporabo akrobatskih skirojev in gum za skiroje. Obiščite nas v našem salonu in zagotovite svojim otrokom kvalitetne skiroje za skakanje, s katerimi bodo razvijali svojo akrobatiko in neizmerno uživali ob vožnji.


Skiroji za skakanje – izpolnite željo vašim otrokom

Skiroji za skakanje vse bolj pridobivajo na veljavi in postajajo izdelek, ki si ga želi vse več otrok. Stunt skiro za skakanje lahko služi za vožnjo. vendar je veliko bolj uporaben za akrobatiko, torej izvajanje trikov na mestih, ki so primerni za to. Skiro gume pri skirojih za skakanje so drugačne od navadnih in debelejše ter prilagojene skokom, tako da zmanjšajo pritiske ob pristanku, obenem pa so skiro gume narejene iz trpežnih materialov in idealna oprema za skiroje za trike, ki so izjemno poceni, a vseeno kvalitetni. V naši ponudbi lahko izbirate med rekreativnimi skiroji za skakanje ali profesionalnimi skiroji za skakanje, vendar smo prepričani, da boste vašemu otroku polepšali dan z nakupom kateregakoli skiroja za skakanje. Ob lepem vremenu bo tako svoj prosti čas preživljal zunaj, na svežem zraku in se s skiroji za skakanje učil novih skokov in akrobatike.


Skiro gume in ostala dodatna oprema v podjetju B2MS

Skiro gumePoleg prodaje akrobatskih Stunt skirojev se v našem podjetju ukvarjamo tudi s prodajo dodatne opreme, kot so skiro gume, kar pomeni, da vam ob morebitni poškodbi skiroja za skakanje nudimo vso potrebno opremo, da boste vi ali vaš otrok ponovno lahko delali trike s skirojem za skakanje. Skiro gume so izjemno trpežne in prilagojene skokom, tako da se ne obrabijo prehitro. Prepričani smo, da boste zadovoljni z našimi skiroji za skakanje in skiro gumami, saj so na voljo izjemno poceni, obenem pa so vam na voljo kvalitetne blagovne znamke akrobatskih skirojev. V kolikor imate glede skirojev za trike kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte preko e-maila ali telefona, lahko pa se oglasite osebno v našem podjetju.