10. maj 2017

Skiro freestyle: za freestyle vožnjo po U-rampah in trike


Skiro freestyle je prava izbira za vse, ki jih navdušujejo adrenalinski športi. Freestyle skiro mora biti opremljen tako, da omogoča izvajanje zahtevnejših trikov. Biti mora lahek in hkrati vzdržljiv za visoke obremenitve. Ko se odločate za nov skiro, trgovine na spletu ponujajo bogato izbiro: odločite se lahko za klasični skiro, otroški zložljiv skiro ali za freestyle skiro, odvisno od tega, kdo in za kakšno vožnjo ga bo uporabljal. Nekateri modeli za freestyle vožnjo so primerni tudi za otroke, že vse od sedmega leta starosti dalje.

 

 

Profesionalni skiro freestyle za mojstre trikov in freestyle vožnje


Če že imate nekaj izkušenj, lahko v naši spletni trgovini izbirate med sodobnimi, visoko kakovostnimi, profesionalnimi  freestyle skiroji, ki vam zagotavljajo freestyle vožnjo na najbolj zahtevnih terenih in izvajanje zahtevnejših trikov. 

 

skiro freestylefreestyle skiro

 

 

Kakovosten skiro freestyle za začetnike

 

Začetnikom je na voljo kakovosten freestyle skiro za rekreacijo, s katerim boste zlahka osvajali osnovne veščine in tehnike freestyle vožnje ter sproščeno uživali v učenju trikov v bližnjem skate parku ali na domači ulici. Ponudba naše spletne skiro trgovine vas bo navdušila: oglejte si bogato ponudbo freestyle skirojev priznanih blagovnih znamk. Za vas pa imamo na zalogi tudi nadomestna koleščka za skiro freestyle po konkurenčnih cenah.

 

 

Dodatna oprema, nadomestni deli in koleščka za skiro

 

Če ste ljubitelj adrenalinske zabave in je skiro freestyle vaš dnevni spremljevalec, boste slej ko prej morali nadomestiti obrabljene dele, kot so kolesa za skiro, grip trakovi, zavore, senzorji za zavore, kljukice za drsanje in ostala oprema, brez katere ni mogoče varno in udobno uživati v vožnji s skirojem.

V naši spletni ponudbi boste našli vso dodatno opremo za izbrani skiro freestyle: na zalogi so kolesa za skiro različnih dimenzij, vijaki, ročaji, objemke in zavore. Vabimo vas, da preverite našo ponudbo na spletni strani ali pa nas pokličete, z veseljem vam bomo pomagali!