09. junij 2018

Avtodvigalo za različne delavnice: škarjasto, dvosteberno in ostala avtodvigala

Avtodvigalo predstavlja nujen in nepogrešljiv stroj v vsaki avtomobilski in mehanični delavnici, dela brez njega si praktično ni mogoče predstavljati. Od načina in obsega dela pa je odvisno, kakšno avtodvigalo boste izbrali in uporabljali. Škarjasto avtodvigalo je izredno priljubljeno in praktično, saj ponuja dovolj prostora za delo na avtomobilu. Škarjasta avtodvigala so priljubljena predvsem pri avtoličarjih in avtokleparjih in so enostavna za uporabo. Poleg škarjastih dvigal obstajajo tudi ostala avtodvigala: enosteberno, dvostebrno avtodvigalo ter štiristebrno dvigalo za avtomobile. Avtodvigala za delavnice vam v podjetju Mtool d. o. o. ponujamo po konkurenčni in ugodni ceni, naš prodajni program pa je osredotočen predvsem na priznanega proizvajalca oziroma znamko Twin Busch. Poleg prodaje dvigal za avtomobile pa vam nudimo tudi servis in montažo, kar pomeni, da vam ponujamo celovito storitev na enem mestu.


Ponudba dvigal za avtomobile – enostaberna dvigala

V naš prodajni program smo uvrstili različna avtodvigala za delavnice. Ponujamo vam izredno kakovostna, trpežna in zanesljiva avtodvigala, ki se lahko pohvalijo z izredno dolgo življenjsko dobo ob ustreznem vzdrževanju in servisiranju. Naša ponudba zajema enostabrna dvigala Twin Busch, ki so lahko premična ali nepremična. Enostebrna dvigala so primerna za delavnice z omejenim prostorom ali za delo na avtomobilih, kjer je zahtevanega več prostora. So odlična rešitev za avtokleparske delavnice in podobno. Kapaciteta dviga nepremičnega enostebrnega dvigala je 2500 kg, maksimalna višina dviga pa 1930 mm. Deluje na hidravličnem principu, opremljeno je z mehanskimi varovali in teleskopskimi rokami. Kot nepremično enostebrno avtodvigalo, je tudi premično primerno za delavnice z omejenim prostorom ter za delo na avtomobilih, kjer je zahtevanega več delovnega prostora. Prednost omenjenega dvigala je v tem, da je premično in ga je možno prestavljati. Zapeljete ga lahko ven iz delavnice ali pa ga v delavnici prilagodite prostoru.


Škarjasto avtodvigalo za delavnice

Med najbolj priljubljenimi in prodajanimi dvigali so škarjasta avtodvigala, saj imajo v primerjavi z ostalimi dvigali veliko prednosti. Škarjasto avtodvigalo nudi ogromno prostora za delo na avtomobilih, izvedbe dvigal so enostavne, upravljanje z njimi prav tako. Škarjasto avtodvigalo je izredno priljubljeno v avtoličarskih in avtokleparskih delavnicah. Naša ponudba zajema različna dvigala, tudi nizkoprofilna in mobilna. Vsa naša škarjasta dvigala so kvalitetne izdelave, obenem pa jih odlikuje konkurenčna in ugodna cena.


Priljubljena dvostebrna dvigala za avtomobile

V primerjavi z ostalimi dvigali je dvostebrno avtodvigalo izredno preprosto, hkrati pa je zaradi enostavne izvedbe izredno enostavno za uporabo. V ponudbi imamo različne tipe dvostebernih avtodvigal, ki se razlikujejo po merah, kapaciteti in specifikacijah. Tudi dvostebrno dvigalo Twin Busch 3,6 T TW236PE je izredno iskano in prodajano dvigalo. Gre za dvigalo manjše kapacitete dviga, ki omogoča maksimalno višino dviga do 2080 mm, minimalno pa 96 mm. Dvosteberno dvigalo je opremljeno z 2,2 kW motorjem, ima pa 45 s čas dviga in 30 s čas spusta. V omenjeno dvigalo za avto so vključeni tudi poviški za roke in zaščita za cilindre. Vključeni so tudi poviški za roke in zaščita za cilindre, pokrov motorja pa služi kot zaščita pred prahom in zmanjšuje hrup motorja. Dvigalo je opremljeno z avtomatskim sistemom za sprostitev varnostnih blokad, prav tako pa ima varnostno stikalo, ki izklopi delovanje motorja, ko dvigalo ali avtomobil doseže mejo dviga.

Avtodvigalo za delavniceŠkarjasto avtodvigalo cene

 


Dvostebrno avtodvigalo z zgornjo povezavo

Obstajajo različne izvedbe dvostebrnih dvigal za avtomobile, mi vam ponujamo tudi takšno avtodvigalo z zgornjo povezavo. Model dvigala Twin Busch 3,6 T TW236PEB3.9 ima dvižno kapacitetno 3600 kg in zgornjo povezavo. Dvigalo za avto je opremljeno z elektro-magnetnimi blokadami (avtomatski sistem za sprostitev varnostnih blokad), avtomatskim zaklepom rok ter pokrovom motorja, ki služi kot zaščita pred prahom in zmanjša hrup motorja. Prav tako pa je omenjeno dvigalo opremljeno z varnostnim stikalom, ki izklopi delovanje motorja, ko avtomobil ali dvigalo doseže mejo dviga.


Ostala ponudba avtodvigal

Poleg enostebrnih, dvostebrnih in škarjatih dvigal za delavnice pa lahko v naši ponudbi najdete tudi štirisebrna dvigala, dvigala za motorje, tovorni program in dvigala za pnevmatike. Informacije o avtodvigalih so vam na voljo na naši spletni strani, če pa vas zanima tudi cena, nas kontaktirajte ali pa nam pošljite povpraševanje preko spletnega obrazca, ki ga boste prav tako našli na naši spletni strani.

 

Zanesljiv ponudnik avtodvigal in ostale opreme za avtomobilske delavnice

V podjetju Mtool d. o. o. se ukvarjamo s prodajo opreme za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Poleg kakovostnih avtodvigal lahko pri nas naročite tudi različno orodje, med drugim tudi električno, pnevmatsko, ročno in baterijsko, v ponudbi pa imamo tudi delovne luči. Naša ponudba je raznolika in pestra, pri izbiri pa vam z veseljem tudi svetujemo. Smo zastopnik številnih kakovostnih in priznanih blagovnih znamk iz vseh koncev Evrope, uvažamo pa iz Nemčije, Avstrije, Francije, Luxembourga, Španije, Italije, Danske, Nizozemske in Belgije. Naš stik s strankami je vedno oseben, zato vam lahko predstavimo ponudbo v tistem trenutku, ko se srečamo z vami. Naš prodajni program je širok in kakovosten, zato smo prepričani, da boste pri nas našli tisto, kar potrebujete.