16. avgust 2018

 

Avtodvigalo se uporablja pri opravljanju raznih servisnih storitev

 

Avtodvigalo je naprava, ki je nujen del opreme v avtomehaničnih delavnicah. V našem prodajnem programu imamo kvalitetna avtodvigala. Razpoložljivi modeli, ki jih nudimo so enosteberni, dvosteberni, štiristeberni in škarjasti. Nudimo tudi njihovo montažo in servis kar pomeni, da je storitev na voljo brez posrednikov in v zelo kratkem času. Nepremično enosteberno dvigalo je običajno izbira delavnic, ki nimajo veliko prostora ali pa se uporabljajo takrat, kjer storitve kot so kleparska dela in podobno, zahtevajo več delovnega prostora. Nudimo enostebern model s kapaciteto dviga 2500 kg, maksimalno višino dviga 1930 mm, čas dviga je 35 s. S hidravličnim principom delovanja se avtomobili dvignejo s pomočjo teleskopskih rok. Premični enosteberni model se uporablja za lažje avtomobile, pri katerih se opravlja delo, ki zahteva veliko delovnega prostora. Prednost premičnega dvigala je, da ga lahko prestavljamo in če je potrebno enostavno zapeljemo iz delavnice na mesto, kjer imamo za delo dovolj prostora.

 

avtodvigalo

 

 

Dvosteberna avtodvigala so najpogosteje uporabljena oprema v vulkanizerskih delavnicah

Dvostebrna avtodvigala so naprave po katerih je največ povpraševanja. V naši ponudbi so različni modeli z dvema stebroma, ki se med seboj razlikujejo po merah in kapacitetah. V primerjavi z ostalimi modeli so zelo preprosta, nudijo enostavno izvedbo in uporabo. Osnovni model z dvema stebroma premore kapaciteto 3600 kg. Maksimalna višina dviga je 2080 mm, minimalna pa 96 mm. Z 2,2 kW motorjem, omogoča čas dviga 45 s in čas spusta 30 s. Del opreme so poviški za roke in zaščita za cilindre ter pokrov motorja, ki služi kot zaščita pred prahom in zmanjšuje hrup motorja. Tudi za varnost je dobro poskrbljeno, saj ima servisno avtodvigalo varovalo za vrata, avtomatski sistem za sprostitev varnostnih blokad, avtomatski zaklep rok in varnostno stikalo za izklop delovanja motorja, ko avtomobil doseže mejo dviga. Na voljo je prav tako model z dvema stebroma, s kapaciteto 5000 kg in je primeren za dvig najmanjših avtomobilov kot tudi za dvig večjih kombijev. Maksimalna višina dviga je 2080 mm, najmanjša pa 112 mm. Model z dvema stebroma z zgornjo povezavo ima varnostni sistem za sprostitev varnostnih blokad in varnostno stikalo, ki izklopi motor, ko avto doseže mejo dviga. Opremljeno je z dvema hidravličnima cilindroma, nudi pa avtomatski zaklep rok. Maksimalna višina dviga je 2080 mm, minimalna pa 96 mm. Štiristeberno avtodvigalo je primerno za lahka opravila na avtu, lahko pa služi tudi kot parkirno mesto. Njegova teža je 3600 kg, maksimalna višina dviga znaša 1900 mm, platforma pa meri 4094 mm.2,2 kW motor nudi dvig v 45 sekundah. Ima mehanska varovala, lovilec olja in vključene zagozde. Drugi model istega tipa s kapaciteto 4500 kg premore maksimalno višino dviga 1850 mm, velikost platforme pa znaša 4510 x 536 mm.

 

avtodvigalo

 

Škarjasta avtodvigala imajo veliko prednosti pred ostalimi modeli

 

Škarjasta avtodvigala so zelo prodajana, saj imajo pred ostalimi modeli imajo veliko prednosti. Nudijo veliko delovnega prostora zaradi česar so tako zelo priljubljena pri avtokleparjih in avtoličarjih. Njihova uporaba je zelo enostavna in preprosta. Nudimo veliko modelov škarjastih avtodvigal, od nizkoprofilnih do mobilnih. Vsi modeli, ki jih imamo v ponudbi so zelo kvalitetna, odlikuje pa jih tudi ugodna cena. Navozno vulkanizersko škarjasto avtodvigalo ponuja veliko prostora za delo na avtomobilih. Je enostaven za uporabo in primeren za vse avtomehanične delavnice. Zavzame manj prostora kot model z dvema stebroma. Njegova navozna kapaciteta je 3 t, maksimalna višina droga je 1870 mm, minimalna višina oa je 110 mm. Ima mehanska varovala. Vključene so gumi podlage in nima prečnih povezav. Motor, ki je 2,2 kW poskrbi, da se v 45 s avtomobil dvigne na višino primerno za delo. Premični model škarjastega avtodvigala ima dvižno kapaciteto 3 t, kar je idealno za vulkanizerska in kleparska dela. Zračni priključek ni potreben, saj vse poteka elektronsko. Možna je tudi nadgradnja z dokupom mobilnega kompleta za transport dvigal. Naslednji model je škarjasto avtodvigalo za optiko s kapaciteto 5500 kg. Maksimalna višina dviga je 1750 mm, dvižni čas pa je 75 s. Možen je dokup vmesnega avtodvigala. Vrhunsko škarjasto vgradno avtodvigalo ima nosilno kapaciteto 3000 kg, primerno je za kleparska in mehanska dela. Največja višina dviga je 1800 mm, ki jo doseže z 2,2 kw motorjem v 45 s. Opremljeno je z mehanskimi varovali, gumi podlogami, varnostnim signalom in ima 400 mm podaljšek platforme. Vgradno škarjasto avtodvigalo ima dvižno kapaciteto 4200 kg in maksimalno višino dviga 2040 + 450 mm. Čas dviga je 45 s in čas spusta je 30 s. Priložene so gume za podlaganje vozil in drsne plošče.

 

V naši ponudbi imamo različna servisna avtodvigala in ostalo opremo za delavnico

 

Naše podjetje je bilo ustanovljeno leta 2016 z misijo, da zagotovi našemu tržišču kvalitetno orodje in naprave. Nudimo vam ročno orodje, pnevmatsko orodje, baterijsko orodje, električno orodje in delovne luči. V prodajnem programu imamo tudi razne stroje za zasebno in profesionalno rabo, opremo, vozičke in potrošni material ter razna avtodvigala. Prodaja poteka večinoma po terenu, ker smo mnenja, da je oseben stik s stranko zelo pomemben prav tako pa lahko takoj preverimo zaloge določenega artikla. Naročila sprejemamo tudi preko spletne strani in telefona.