Servis in prodaja novih gospodarskih in osebnih Renault vozil v Sloveniji

02. oktober 2017

V Sloveniji je kar nekaj pooblaščenih prodajalcev avtomobilov znamke Renault, vendar se le malokdo lahko pohvali s tako kvalitetnim servisom vozila in ponudbo vozil, kakor družba Malgaj. Poleg tega, da smo pooblaščen prodajalec vozil znamk Renault, Nissan, Dacia, VW, VW gospodarska vozila, Škoda in BMW, opravljamo za omenjene proizvajalce vozil tudi servis. Naš strokovno usposobljen kader bo poskrbel, da bo servis vozila opravljen hitro, natančno in kvalitetno. Ponujamo vam pa tudi ugodno ceno za servis vozila. Poleg servisiranja vozil je naša dejavnost tudi prodaja novih in rabljenih vozil. Renault vozila in gospodarska vozila so izredno priljubljena vozila. Prodaja Renault vozil iz dneva v dan bolj narašča, saj se ljudje vse bolj zavedajo, da gre za izredno kvalitetne avtomobile, ki tudi po veliko prevoženih kilometrov ohranijo dobro formo. Za dobro formo vašega avtomobila pa lahko poskrbite le z rednim vzdrževanjem oziroma servisom vozila. Na naši spletni strani si lahko ogledate ponudbo novih in rabljenih Renault vozil, prav tako pa boste našli vse informacije o servisu vozil in ostalih storitvah našega podjetja.

 

servis in prodaja Renault vozil v Sloveniji


Kvaliteten servis vozil za brezhibnost in varnost osebnega ali gospodarskega vozila

Servis vozila je nujno potreben, če želimo zagotoviti varnost, udobnost in brezhibnost vašega vozila. Ponujamo vam kakovostne in cenovno ugodne servise za vozila, osebna in gospodarska ter dostavna, servis avto klime, zavorni servis itd. Pri malem servisu vozil se osredotočamo na menjavo olja in filtra, pregledamo filtre, tekočine in cevi, preverimo pnevmatike in emisije. Veliki servis pa vključuje tudi menjavo filtrov, tekočin in svečk, menjavo jermena in napenjalcev, pregled vodne pumpe, pregled celotnega sistema menjalnika, podvozja, zavor, hladilnega in izpušnega sistema, pnevmatik itd. Ne odlašajte in svoje vozilo naročite na kvaliteten servis ter tako poskrbite za daljšo življenjsko dobo vašega jeklenega konjička.


Nakup novega Renault vozila bo pri nas še bolj ugoden

Razmišljate o nakupu novega Renault avtomobila? Potem boste v naši ponudbi zagotovo našli nekaj zase. Smo eden večjih prodajalcev novih Renault vozil v Sloveniji. O tem se lahko prepričate na lastne oči. Renault osebna in gospodarska vozila so kvalitetna vozila, ki za svojo ceno ponujajo popolno udobje in estetsko privlačnost. In ne le to, Renault vozila so že leta sinonim za kakovostna vozila. Pridružite se mnogim zadovoljnim voznikom Renault vozil in gospodarskih vozil. Prepričani smo, da boste nad izbiro in tudi ceno več kot zadovoljni. Za vaše novo Renault vozilo pa vam po ugodni ceni opravimo tudi servis vozila. Pri nas lahko uredite tudi vse od zavarovanja do registracije vozil.

 

rabljena in nova Renault gospodarska vozila