20. april 2018

Široke sedežne garniture se lahko uporabljajo tudi kot ležišče

Izdelava naših visoko kvalitetnih sedežnih garnitur poteka v lastnih tovarnah, zato je proizvodnja strogo nadzorovana v vseh proizvodnih fazah. Za izdelavo kvalitetnih udobnih sedežnih garnitur uporabljamo trajnostne materiale, ki so neoporečni. Energija, ki se uporablja za proizvodnjo, je pridobljena iz obnovljivih virov. Proizvodnja ne obremenjuje okolja s škodljivimi emisijami. Naše sedežne garniture so ekološke, z nakupom prispevate k čistejšemu okolju. Proizvodnja je skrbno načrtovana, saj se prične z oblikovanjem na papirju, nadaljuje se z izbiro ustreznih materialov, sledi izdelava prototipa in če prototip ustreza vsem kriterijem, se sedežna garnitura izdela v obliki, ki je primerna za prodajo. Iz naše široke ponudbe lahko izbirate med udobnimi sedežnimi garniturami s klasičnim ali širokim sedežnim delom, z nizkim ali visokim hrbtnim naslonom, z vgrajenimi različnimi funkcijami. Funkcija, ki jo najpogosteje vgrajujemo v vse vrste sedežnih garnitur je relax funkcija. Relax funkcija spremeni klasično sedežno garnituro v udoben počivalnik, ki poskrbi za sprostitev in regeneracijo vašega telesa. Za sedežne garniture imamo tudi široko ponudbo čudovitih barv, ki jo lahko izberete glede na ostalo opremo v vašem domu. Udobne svetle široke sedežne garniture se lepo podajo v vsak prostor, imajo eleganten in moderen izgled. Široke sedežne garniture v temnejših barvah imajo bolj tradicionalen klasičen izgled in so pogosta izbira med našimi strankami.

 

široke sedežne garniture

 

 

Izdelamo lahko široko sedežno garnituro z relax funkcijo v usnju ali blagu

 

Sedežne garniture nudimo v različnih oblikah in velikostih. Zelo so popularne široke sedežne garniture, ki so zelo udobne, estetske in tudi praktične, saj nudijo zelo veliko prostora za druženje ali počitek. Široke sedežne garniture so namenjene velikim prostorom saj so običajno postavljene na sredino sobe. Vse naše udobne široke sedežne garniture imajo lahko vgrajeno relax funkcijo, kar pomeni, da imajo nastavljiv sedežni del in hrbtni naslon ter naslon za noge in vzglavje. Relax funkcija nudi odlično sprostitev po napornem delovnem dnevu. Poleg relax funkcije, lahko v široke sestave vgradimo tudi predale, ležišča in avdio sistem. Predali za shranjevanje so zelo priročni, saj so neopazni in prostorni. V njih lahko shranjujete pregrinjala, blazine in podobno. Ležišča, ki jih vgrajujemo v široke udobne sedežne garniture so izdelana iz spominske pene in so primerna za občasno in redno uporabo. Služijo vam lahko za vaš počitek ali v primeru, ko obisk želi pri vas prenočiti. Ležišča imajo sistem, ki je enostaven za postavitev in za shranjevanje. Vgradnja avdio sistema je najbolj smiselna v široke sestave z relax funkcijo, saj kombinacija obojega nudi popolno sprostitev.

 

usnjene sedežne garniture

 

Relax funkcija v širokih sedežnih garniturah je odlična za sprostitev po napornem dnevu

 

Med našimi kvalitetnimi sedežnimi garniturami lahko izbirate veliko različnih funkcij, ki so serijsko vgrajene ali pa vam jih vgradimo po naročilu. Relax funkcija spremeni prostorno široko sedežno garnituro v počivalnik, ki ga lahko uporabljate za počitek ali meditacijo. Široke sedežne garniture z relax funkcijo so na voljo v različnih oblikah. Relax funkcijo lahko vgradimo v trosede, dvosede in fotelje. Prav tako lahko relax funkcijo naročite v kotnih sestavah ali pa v prostornih sestavah oblike u. Široke sedežne garniture z relax funkcijo vam lahko izdelamo v različnih materialih. Na voljo je usnje ali blago, ki je impregnirano s sredstvom, ki omogoča lažje čiščenje. Široke prostorne usnjene sedežne garniture z relax funkcijo imajo čudovit izgled, prav tako pa so zelo vzdržljive. Če vašo široko usnjeno sedežno garnituro z relax funkcijo redno čistite in negujete, jo boste lahko uporabljali zelo dolgo časa. Usnje, ki ga uporabljamo za izdelavo širokih sedežnih garnitur z relax funkcijo je obdelano z barvami, ki niso škodljive našemu zdravju. Sestavi z relax funkcijo izdelani v blagu, so enostavni za vzdrževanje. Zadostuje redno čiščenje s sesalnikom in vaša udobna široka sedežna garnitura z relax funkcijo bo dolgo izgledala kot nova.

 

Široke sedežne garniture z relax funkcijo so zelo priljubljene med našimi strankami

 

Sedežne garniture za manjše prostore so običajno linearne ali kotne oblike. Prednost linearnih sestavov z relax funkcijo je v tem, da se lahko odločite za nakup kompleta, ki ga sestavlja trosed, dvosed in fotelj ali pa se odločite za nakup posamičnih elementov, ki so primerni za manjše prostore. Velikost sedežne garniture z relax funkcijo lahko prilagodite vaši majhni ali veliki dnevni sobi z izbiro ustreznih elementov. Široki trosedi z relax funkcijo so najpogostejša izbira naših strank. Trosedi se lahko uporabljajo kot počivalnik, kot ležišče ali pa za druženje z družino ali prijatelji. V manjših prostorih je potrebno optimalno izkoristiti vsak centimeter, zato vam priporočamo nakup široke sedežne garniture z relax funkcijo, ki vam jo izdelamo po meri. Sestav za manjše prostore ima še vedno lahko vgrajene različne funkcije, ne glede na njegovo velikost. V široke trosede lahko tako vgradimo poleg relax funkcije tudi ležišče iz spominske pene, predale ali avdio sistem. V primeru, da je vaša dnevna soba premajhna za trosed, se lahko odločite tudi za nakup dvoseda. Če se po nakupu dvoseda selite iz manjšega v večje stanovanje in potrebujete večjo sedežno garnituro, lahko obstoječi dvosed razširite v trosed, saj modularni sistem dopušča dodajanje in odstranjevanje sestavnih elementov. Iz manjšega dvoseda lahko tudi sestavite kotno sedežno garnituro. Kotni sestavi nudijo največ sedalne površine, zato so zelo priljubljeni za postavitev v manjših prostorih.