02. november 2015

Saksofon cenaCena saksofona je pri nas ugodna, kvaliteta pa visoka

Cena saksofona ali cena klarineta oziroma violine se marsikomu zdi visoka, vendar ni tako. V vsak inštrument je vloženega ogromno truda in napora, zato je cena saksofona ali violine pošteno postavljena. Kljub temu se trudimo našim kupcem omogočiti čimbolj ugoden nakup, zato se pri postavitvi cene saksofona in drugih inštrumentov vedno potrudimo, da je ta čim nižja. V našem podjetju dobite vse od notnega zvezka, vseh možnih inštrumentov, kot so denimo violine ali rabljene diatonične harmonike in servisov inštrumentov, kot je denimo uglaševanje kitare. Na prodajo harmonik smo še posebej ponosni, saj jih izdelujemo sami. Podjetje Melodija Glasbila d.o.o. je staro sicer le dve desetletji, vendar gradi na zelo bogati glasbeni tradiciji, ki v Mengšu šteje že skoraj sto dvajset let. Sama tovarna iz katere se je naše podjetje razvilo pa je nastale pred slabimi sedemdesetimi leti.

 

Cena saksofona je odvisna od vrste in od proizvajalca

Podobno, kot je to pri avtomobilih, je cena saksofona ali violine odvisna od proizvajalca, vrste in materiala inštrumenta. Prav tako, kot lahko znotraj ene znamke avtomobila dobite cenejše vozilo in prav tako, kot lahko v istem cenovnem rangu med posameznimi avtomobilskimi znamkami dobite cenejše ali dražje, variira tudi cena saksofona ali violine. Seveda je možno, da – kot je to pri avtomobilih – kupujete tudi rabljene inštrumente. Naša prodaja harmonik je zasnovana tako, da lahko kupite novo harmoniko ali pa si omislite rabljeno diatonično harmoniko. Prodajna filozofija našega podjetja je takšna, da lahko pri nas vsakdo najde nekaj, kar mu najbolj ustreza.

 

Tudi notni zvezek je pomemben element dela z glasbo

V našem podjetju se trudimo, da imamo v svoji ponudbi vse za glasbo. Tako nudimo tudi notne zvezke. Notni zvezek je tako pomemben pri učenju glasbe in pri ustvarjanju glasbe. Notne zvezke, ki jih prodajamo, tako uporabljajo tako učenci kot glasbeni mojstri.