14. oktober 2015

Ročna masaža z olji v Sense wellness klubu za čudovito sproščanje

 

Ročna masaža je masaža, ki jo lahko izvajamo v različnih tehnikah, med katerimi so:

  • tajske masaže,
  • orientalska masaža stopal,
  • ročna masaža proti celulitu,
  • ročna masaža z glajenjem kože,
  • masaže s kokosovim, kakovovim in mangovim maslom
  • in še številne druge sprostilne masažne tehnike.

V Sense wellness klubu vam nudimo zares pestro ponudbo masaž, ki vas bodo navdušile, lahko pa podarite tudi čudovit darilni bon za masažo komu od svojih bližnjih.

 


Ročna masaža z oljiIzberite darilni bon za masažo po svoji izbiri

Najlepše darilo je tisto iz srca, darilni bon za masažo pa vedno pravilna izbira. Naj ročna masaža proti celulitu ali tista z glajenjem kože polepša dan vašemu bližnjemi ter mu prinese nasmešek na obraz. Ročna masaža z olji je lahko tudi tajska masaža, ki se izvaja z aromatičnimi olji. Pri tej masaži stimuliramo akupresurne točke, s čimer uravnavamo in vzpodbujamo pretok energije in tako odpravljamo stres. Glajenje z aromatičnimi olji bo blagodejno učinkovalo na vaši koži in vas bo popeljalo v stanje blaženosti. Ročna masaža z olji vam zagotavlja izredno pomemben človeški dotik in sprostitev, ki jo nujno potrebujete.

 


Naj bo ročna masaža z olji vaše darilo samemu sebi

Pomembno pa je tudi, da vsake toliko za vse, kar uspete narediti in doseči čez dan, nagradite tudi sebe. Lahko izberete klasično tajsko masažo, ki se jo izvaja na blazini na tleh brez olj, ko je masirani oblečen v udobna naravna oblačila. Pri tej masaži maser/ka uporablja palce, dlani, komolce in kolena, in tako aktivira glavne energetske kanale, ki jih Tajci imenujejo 'Sen linije'. Darilni bon za masažo tako lahko podarite tudi sami sebi - ali pa sebi in partnerju. Odločite se namreč lahko tudi za masažo v paru, pri čemer se masirata oba v enakem prostoru. Ročna masaža z olji ali pa masaža brez olj, darilni bon za masažo vam je na voljo v našem masažnem salonu Sense.