21. december 2015

Rezalnik za papir, rezalnik papirja giljotina in rezalnik dokumentov v Biroteki!

Tako klasični enostavni rezalnik za papir kot rezalnik papirja giljotina in rezalnik dokumentov ali drugače imenovan uničevalec dokumentov so nujni del pisarniške opreme. V Biroteki so vam na voljo v različnih velikostih in z različnimi stopnjami zahtevnosti po meri za vašo uporabo. Če potrebujete rezalnik za papir, fotokopirni papir ali drug pisarniški material Ljubljana, nas kontaktirajte preko spleta.

 


Rezalniki papirja in giljotineRezalnik za papir in rezalnik papirja giljotina

Rezalniki so vam na voljo v številnih velikostih, od enostavnega za domačo uporabo, do mize za rezalnik za profesionalno uporabo v poslovne namene. Poleg tega so rezalniki lahko z ravnim ali okroglih rezilom, podobno pa vam je tudi rezalnik papirja giljotina na voljo v osnovnem ali bolj profesionalnih modelih. Razlika med klasičnim rezalnikom in giljotino je v tem, da ima giljotina rezilo, ki se dvigne in odreže papir ob pritisku rezila ob papir, klasični rezalnik za papir pa ima rezilo, ki odreže s potegom iz ene strani rezalnika na drugo. Rezalnik papirja giljotina ima rezilo iz kaljenega nerjavečega jekla, ki ne zahteva brušenja, rezalnik za papir pa brušenje izvaja samodejno.

 


Odličen rezalnik dokumentov za vsako pisarno

Poleg rezalnikov papirja vsaka pisarna potrebuje tudi rezalnik dokumentov, s katerim se dokumente zlahka razreže na majhne koščke in s tem omogoči učinkovito varovanje podatkov. Da bi se dodobra opremili za svoje poslovanje vam tako priporočamo obisk naše spletne trgovine biroteka.si, kjer vam nudimo tudi:

  • fotokopirni papir,
  • magnetne table piši briši, ki jih lahko izberete po meri za vaše potrebe,
  • plastifikatorje,
  • računalniški material,
  • torbe in kovčke,
  • ravnila, šestila, nahrbtnike in preostali šolski program,
  • sanitarno opremo,
  • in preostali pisarniški material Ljubljana.

Izberite odlične rezalnike za papir, rezalnik papirja giljotina in rezalnik dokumentov, ki vam bodo olajšali marsikatero delo v pisarni v Biroteki, kjer dobite vse na enem mestu.