29. januar 2018

Razsvetljava – poskrbite za svetlobo v vašem življenju

Podjetje Elektro Pečaver d.o.o. ki ima sedež na Tbilisijski 89 v Ljubljani, opravlja kakovostne in celovite storitve na področju elektroinštalacij, kamor spada razsvetljava, telekomunikacij in avtomatizacij zgradb. Vizija našega podjetja je postati eno izmed vodilnih slovenskih malih podjetij na področju razsvetljave in ostalih elektroinštalacij ter inteligentnih zgradb, obenem pa poudarjamo inidvidualen pristop strank, kar pomeni, da se vsaki strank posvetimo osebno, maksimalno, saj le to zagotavlja napredek in kvaliteto. Poznamo več različnih vrst razsvetljave doma, od notranje, zunanje do javne in varnostne. Verjetno večina izmed vas potrebuje razsvetljavo za dom, kar pomeni, da sta za vas pomembni zunanja razsvetljava hiše in razsvetljava v hiši. Varnostna razsvetljava mora biti nameščena v vsakem javnem objektu, kjer se zadržuje več ljudi, kar pomeni, da je nujna v večini podjetij, osnovnih šolah, športnih objektih itd. Prepričani smo, da boste z našo razsvetljavo izjemno zadovoljni, ne glede na to, za katero se boste odločili, saj redno spremljamo razvoj tehnologije in vnašamo novosti v našo ponudbo, obenem pa za nami stojijo dolgoletne izkušnje, tradicija ter izobražen in izkušen kader.

 

razsvetljava v hiši


Razsvetljava – notranja in zunanja za prijetno bivanje

Svetloba je vir življenja in nas spremlja od majhnih nog. V temnih nočeh pomaga najmlajšim pregnati strahove in pošasti, mornarjem kaže luč v daljavi in jih usmerja v varen pristan, skozi celotno življenje pa nas vodi kot pozitiva v slabih strenutkih. Brez razsvetljave si življenje težko predstavljamo, predvsem razsvetljave za dom, ki nam in našim družinam ter prijateljem omogoča vsakdanja opravila in jo delimo na notranjo in zunanjo. Seveda pa ne smemo pozabiti na javno razsvetljavo in industrijsko razsvetljavo. Če se za začetek skoncentriramo zgolj na razsvetljavo za dom, poznamo notranjo razsvetljavo, ki zagotavlja kvalitetno in udobno bivanje v hiši ter zunanjo razsvetljavo. Notranja razsvetljava za dom nam omogoča vidno zaznavanje dogodkov in stvari v prostoru, obenem pa se zgolj s pomočjo ustrezne razsvetljave lahko primerno odzovemo na dogodke okoli nas. Predstavljajte si, da opravljate domačo nalogo v temi, ali pa da skupaj z družino jeste večerjo brez luči. Poleg notranje razsvetljave za dom je enako pomembna zunanja razsvetljava hiše, ki zagotavlja estetski videz hiše in nam razsvetli vhodne prostore in okolico, tern am daje občutek varnosti in praktičnost, ko se pozno ponoči vračamo domov. Brez rasvetljave bi bilo življenje izjemno težko kajne? V našem podjetju poskrbimo za kvalitetne električne inštalacije za vašo razsvetljavo in vam nudimo celovito storitev od svetovanja, dobave materiala, montaže in vzdrževanja razsvetljave po izjemno ugodnih cenah. Na voljo so vam svetila različnih proizvajalcevin prepričani smo, da bo vaše bivanje izjemno kvalitetno, obenem pa boste uživali v druženju z vašo družino in prijatelji.


razsvetljava za notranjost domaVarnostna razsvetljava zagotavlja požarno varnost objekta

Varnostna razsvetljava je nujna za vse javne objekte, v katerih se zadržuje večje število ljudi, saj tako predpisuje Zakonodaja Republike Slovenije. Varnostna oz. zasilna razsvetljava je izjemno pomembna, kot že ime pove, z vidika varnosti in evakuacije pri požarih in ostalih izrednih situacijah. Glavne značilnosti takšne razsvetljave so: svetilke morajo biti razporejene tako, da zagotavljajo vsaj 1 lux osvetljenosti na vsej evakuacijski poti, svetilke morajo delovati minimalno eno ali tri ure, odvisno od objekta, kjer so postavljene, znaki na poti pa morajo biti osvetljeni proti izhodu. Razsvetljava potrebuje lasten vir električnega napajanja, izbirate lahko med akumulatorjem, agregatom in baterijami. Nujno je, da je zasilna razsvetljava redno vzdrževana, za kar ob predhodnem dogovoru poskrbimo mi, obenem pa mora vsaka razsvetljava imeti potrdilo o brezhibnosti delovanja. Izvajamo posebne meritve razsvetljave in preverjamo pravilnosti projekta, ugotavljamo trenutno stanje razsvetljave, novo stanje ob spremembah ter ugotavljamo lastnosti svetilk in delov sistema ob izbiri ustreznih komponent razsvetljave. Meritve razsvetljave v hiši oz. objektu vključujejo časovno spremljanje svetlobnega toka svetilk, dobo obratovanja razsvetljave svetljenost na poteh rešitve in električno napetost ter temperaturo v prostoru oz. objektu. Redno vzdrževanje je nujno na dve leti. Podjetje Elektro Pečaver vam nudi zasilne razsvetljave za dom in ostale objekte po izjemno ugodni ceni v katero je všteta tudi montaža razsvetljave, poskrbimo pa tudi za vso potrebno dokumentacijo za pridobitev potrdila o njenem brezhibnem delovanju. Vsako varnostno razsvetljavo periodično pregledamo, tako da ste lahko ob nakupu povsem mirni. Mi opravimo vse delo, vaša naloga je zgolj plačilo zasilne razsvetljave.

 

 


Razsvetljava za dom po ugodni ceni v podjetju Pečaver

V podjetju Elektro Pečaver smo vam na voljo za kvalitetno projektiranje električnih inštalacij za razsvetljavo za dom, ne glede na to, ali se odločite samo za notranjo ali zunanjo razsvetljavo za dom. V kolikor želite razsvetljavo v vašem podjetju vam nudimo varnostno razsvetljavo, ki zagotavlja primerno osvetljenost v primeru evakuacije in je nujna za vse objekte, kjer se zadržuje večje število ljudi. Vse razsvetljave za dom in podjetja v naši spletni ponudbi so na volji po izjemno ugodni ceni in prepričani smo, da vas bo navdušila, prav tako kot naše delo. V kolikor imate glede razsvetljave za dom kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte preko telefona ali emaila, lahko pa nas obiščete tudi osebno v podjetju. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem pomagali rešiti dileme in morebitne težave v zvezi z razsvetljavo za dom.