18. februar 2016

Radiator naj ne bo neviden

Radiator je v prvi vrsti ogrevalno telo, vendar pa z inovativno oblikovanim radiatorjem lahko postane tudi estetski ali kako drugače funkcionalen element vašega doma.

 

Vse za radiatorsko ogrevanje na enem mestu

Radiatorsko ogrevanje je v naših domovih še vedno najpogostejši sistem ogrevanja, saj so stroški vgradnje običajno ugodnejši v primerjavi z drugimi ogrevalnimi sistemi. Temperaturo reguliramo s pomočjo sobnega termostata ali termostatskih ventilov, ki so montirani na posameznem radiatorju. Termostatski ventili vzdržujejo temperaturo v prostoru oziroma nam omogočajo enostavno in hitro spreminjanje le te. V večstanovanjskih objektih, ki imajo radiatorsko ogrevanje, pa tovrstni sistem omogoča tudi preprosto odmero porabe v posameznih stanovanjskih enotah. Na trgu lahko izbirate med mnogimi možnostmi in različnimi proizvajalci. Cevni radiatorji sodobnih oblik, električni radiatorji za kopalnico ali pa varčni električni radiator, vse vam na enem mestu ugodno ponujamo v podjetju Na pot.

 

Radiatorsko ogrevanje

 

Cevni radiatorji – funkcionalni element vašega doma

Radiator ni nujno namenjen le ogrevanju, njegova funkcionalnost je bistveno večja. Takšni so na primer stenski cevni radiatorji. Oglasite se v naši trgovini in si oglejte ponudbo elegantnih in kreativno oblikovanih cevnih radiatorjev, ki prostora ne bodo le ogreli, pač pa tudi zamenjali klasično dekorativno pohištvo. Cevni radiatorji so enostavni za vzdrževanje in brisanje prahu je preprosto, posebno uporabni pa so v kopalnicah. Ne le, da se lahko kadarkoli ovijete v prijetno toplo brisačo, tudi v poletnih dneh nadomeščajo obešalnike.  V naši trgovini si oglejte ponudbo funkcionalnih, praktičnih in domiselno oblikovanih elementov za radiatorsko ogrevanje.

 

Premišljeno izberite radiator, ki vas bo grel v hladnih dneh

Naše podjetje Na pot že vrsto let  svojim strankam na enem mestu ponuja vse za centralno in radiatorsko ogrevanje, pa tudi vse za vodovodne inštalacije in celotno opremo za kopalnice. O pestri izbiri in kvalitetni ponudbi se prepričajte sami in nam dovolite, da vam svetujemo ter z ugodnimi cenami poskrbimo za vaše želje.