09. julij 2019

 

 

Rabljeni avtomobili srednjega in višjega razreda

Rabljeni avtomobili so v svetu jeklenih konjičkov poznani kot alternativa nakupu novega avtomobila, saj zaradi dejstva, da so bili avtomobili že v uporabi, zagotavljajo veliko nižjo ceno, kot če bi kupovali novo vozilo. Velikokrat se v povezavi z rabljenimi avtomobili pojavlja vprašanje verodostojnosti, števila prevoženih kilometrov in stanja avtomobila, zato je pomembno, da veste, kje kupovati rabljena vozila po ugodni ceni. V podjetju Avtogram smo specializirani za prodajo rabljenih avtomobilov, obenem pa je naša vizija in hkrati cilj ponuditi našim strankam vozilo, za katerega stranka ve, kaj kupuje, kjer je nakup vozila enostaven in kjer so prodajalci ponosni na svoje blago. Vsa vozila v našem salonu so pridobljena pri uglednih mednarodnih korporacijah, kar pomeni, da so vsi podatki znani in predvsem verodostojni, obenem pa vsako vozilo pregledajo različni strokovnjaki pri AMZS-ju, s čimer vam zagotavljamo resnično izjemno kakovost in verodostojnost. Prepričani smo, da je nakup novega avta nepotreben, saj dobite pri rabljenem avtomobilu kakovost, ki je odlična, za veliko manj denarja. V kolikor imate glede rabljenih avtomobilov kakršnokoli vprašanje, nas kontaktirajte ali se oglasite v salonu. Ob nakupu rabljenega vozila vam nudimo tudi odkup avtomobila, ki ga imate v lasti.

Rabljeni avtomobili

 

Rabljeni avtomobili iz različnih evropskih trgov

Rabljeni avtomobili so odlična rešitev za vse tiste, ki želijo privarčevati nekaj denarja v primerjavi z nakupom novega vozila, obenem pa še vedno želijo kakovostno vozilo, ki jim bo služilo še dolgo časa. V Avtogramu ponujamo varno in racionalno alternativo nakupu novega avtomobila, saj ponujamo brezhibna vozila, večinoma mlajša rabljena vozila srednjega in višjega cenovnega razreda, od malih avtomobilov do terencev. Na naša vozila smo izjemno ponosni, obenem pa želimo, da naše stranke v vsakem trenutku vedo, katero vozilo kupujejo in v kakšnem stanju je vozilo. Avtomobile nabavljamo le pri uglednih mednarodnih korporacijah, upravljalcih voznih parkov večjih evropskih podjetij, kjer pridobimo tudi vse potrebne podatke o vozilu, od zgodovine vzdrževanja, natančnega opisa stanja in prevoženih kilometrov, obenem pa gre za verodostojnost, ki našim strankam olajša nakup brez nepotrebnega stresa, ki je vse prevečkrat prisoten pri nakupu vozila. Omenjene korporacije skrbijo za vozne parke pri večjih podjetjih, obenem pa vozila redno vzdržujejo in servisirajo, tako da ste lahko ob nakupu popolnoma mirni, saj pridobite vse potrebne podatke. Nudimo različne znamke avtomobilov in verjamemo, da bo vsakdo našel primerno vozilo zase in svoje najdražje, ki mu dolgo časa služilo in bo z njim ustvarjal nepozabne spomine.

 

Rabljeni avtomobili so pregledani s strani strokovnjakov

V podjetju Avtogram se zavedamo, da kljub temu, da rabljene avtomobile pridobimo pri uglednih mednarodnih korporacijah, to še ne pomeni, da so avtomobili brez napak in pripravljeni na takojšnjo uporabo. S tem namenom vsako vozilo najprej globinsko kemično očistimo, s čimer se znebimo morebitne umazanije, obenem pa vozilo še dezintificiramo. Vsak avtomobil, ne glede na znamko avtomobila damo v skrben in neodvisen pregled AMZS strokovnjakov, ki ugotovijo morebitne nepravilnosti, opravijo testno vožnjo, s končno dodatno kratko testno vožnjo strokovnjaka iz podjetja Avtogram pa je vozilo pripravljeno na prodajo.  V našem salonu avtomobilov nudimo stalno ponudbo 30 do 40 rabljenih vozil, kar nas ne šteje med velike ponudnike, a imamo veliko raje kakovost vsakega avtomobila, osebni pristop do naših strank, prijazno besedo in nasvet, saj bodo le tako naše stranke zadovoljne, obenem pa bodo dobile kakovostno vozilo za brezskrbno in varno vožnjo. Rabljeni avtomobili so naše poslanstvo in pri tem želimo biti le najboljši, zato vam tudi nudimo najboljša rabljena vozila po izjemno ugodni ceni in verjamemo, da vas bodo navdušila. Prodaja rabljenih avtomobilov v našem podjetju je enostavna in hitra, naši strokovnjaki pa so vam vedno na razpolago.

Prodaja rabljenih avtomobilov

Prodaja rabljenih avtomobilov po ugodni ceni

Podjetje Avtogram d.o.o. je nastalo kot pogovor prijateljev o etiki prodaje rabljenih avtomobilov v Sloveniji leta 2015 in vse od takrat se zavzemamo za kakovostno ponudbno brezhibnih rabljenih avtomobilov, ki so na voljo za naše stranke. Nudimo vam različne znamke avtomobilov, večinoma srednjega in višjega cenovnega razreda, ki so zaradi pretekle uporabe na voljo po ugodnejši ceni. Čeprav se rabljeno sliši slabšalno, vam zagotavljamo, da boste ob pogledu na naša rabljena vozila bili v dvomu, ali gre za rabljene avtomobile ali za povsem nova vozila. Izbirate lahko med manjšimi avtomobili, večjimi družinskimi ali celo terenci, odvisno od vaših želja in potreb. Ne glede na izbiro smo prepričani, da boste z vozilom izjemno zadovoljni, saj vam zagotavljamo verodostojno vozilo, kjer veste stanje in število prevoženih kilometrov, očiščeno, dezintificirano in pregledano ter pripravljeno na takojšnjo vožnjo. V kolikor želite vam poleg prodaje rabljenih avtomobilov nudimo tudi odkup avtomobila po ugodni ceni. V kolikor imate glede rabljenih avtomobilov kakršnokoli vprašanje nas lahko kontaktirate ali pa se oglasite v salonu. Mi smo pravi naslov za rabljena avtomobila v Sloveniji.