11. oktober 2017

lesena ali pvc oknaPvc ali lesena okna iz našega prodajnega programa so zelo kvalitetna

 

Naše podjetje nudi veliko izbiro pvc in lesenih oken različnih priznanih proizvajalcev. Znamke pvc in lesenih oken, ki jih zastopamo so Aluplast, Rehau, Schuco, Luxor, Brugmann, bluEvolution in Svendborg. Pri odločitvi za lesena ali pvc okna vam z veseljem pomagajo naši strokovno usposobljeni zaposleni. Cena pvc oken je nižja od cene lesenih oken. Izkušnje s pvc okni in lesenimi okni iz našega programa so zelo dobre, zato že leta poslujemo z istimi dobavitelji, ki zagotavljajo konstantno kvaliteto. Mnenje o pvc oknih in o lesenih oknih, ki jih uporabljajo naše stranke nam je zelo pomembno, ker tako skrbimo da kvaliteta naših pvc in lesenih produktov in storitev ostaja na visokem nivoju.

 

Pvc in lesena okna imajo dobro toplotno in protihrupno zaščito

 

Okna pvcPvc okna Aluplast so zelo odporna proti vremenskim vplivom in proti hrupu. Pvc okvir je obdelan z antikorozivnim premazom in je masivno ojačan. Pvc okvir zagotavlja dobro toplotno izolacijo in vizualni estetski izgled. Izdelana so iz pvc profilov, ki imajo pet komor in gradbeno globino 70 mm. Pvc okna Rehau nudijo udobje, zaščito in moderen izgled. So ena izmed najbolj funkcionalnih pvc oken na tržišču saj izpolnjujejo visoke zahteve za kvaliteto in variabilnost. So dobra rešitev za standardne in za pasivne gradnje. Pvc okna Schuco odlikujejo odlične izolacijske lastnosti, imajo pvc okvirje s trojnim tesnenjem zato zelo znižajo stroške energije. Nudijo tudi nadstandardno protivlomno zaščito in so odlična izbira za novogradnje in nizkoenergijske objekte. Posebnost pvc oken Luxor je, da so izdelani iz najčistejše plastike brez kakršnihkoli primesi kar pomeni, da so narejeni popolnoma brez svinca. Imajo dobro protivlomno, termoizolacijsko in protihrupno zaščito, esteski dizajn in nudijo udobno rokovanje. Pvc okna Brugmann so izdelana iz pet komornih pvc profilov z dvokomorno zvarjenim tesnilom, ki poveča toplotno in zvočno tesnenje za 50%. Zahvaljujoč uporabi lahkih jeklenih ojačitev in zaradi težišča zasteklitve v pvc krilu, imajo izjemno stabilnost in odpornost proti ukrivljanju. Pvc okna bluEvoltion nudijo najboljšo toplotno izolacijo in imajo elegantne linije zaradi ozkih vidnih širin. Primerna so za novogradnje in za obnove hiš in zahtevnih objektov.

 

Lesena okna so prava izbira za vse, ki imajo radi v svojem domu naravne materiale

Lesena okna Svendborg združujejo najboljše - naravne materiale, sodobno eleganco in funkcionalnost. Narejena so iz kvalitetnega trdnega lesa. Naša lesena okna odlikuje enostavno rokovanje z eno kljuko, ki nudi do 5 funkcij. Toplotna in zvočna izolativnost lesenih oken je odlična. Imajo impregnacijo na vodni osnovi z izvrstno zaščito pred gobami, glivami in plesnimi. Vzdrževanje lesenih oken je enostavno. Lesena okna Svendborg imajo najnižji koeficient dolžinske razteznosti. Na naša lesena okna nudimo 5 letno garancijo.