20. januar 2017

Putika ni nerešljiva – kako odpraviti znake?

Putika, kaj je to? Putika in njeni znaki nastanejo zaradi nalaganja kristalov sečne kisline v sklepih, kar povzroči vnetje, oteklino in bolečine. Ker v prizadetem sklepu povzroči težave, podobne artritisu, ji rečemo tudi urični ali sečni artritis. Putika povzroči presnovno neravnovesje in nenormalno delovanje ledvic, vzroki zanjo oz. sprožilci pa so v močnem stresu, ki poruši hormonsko ravnovesje.


Putika – znaki in lajšanje bolečin


Včasih je putika veljala za bolezen bogatih, ki naj bi jo povzročila predobra hrana oz. hrana, ki vsebuje purine. A danes vemo, da temu ni tako. Da vas je doletela putika, veste, če se pojavijo sledeči znaki: ponavljajoči napadi sklepnih vnetij, ki se kažejo v otečenih, pordelih, bolečih in vročih sklepih. Hude bolečine v večurnih valovih in skoraj redno tudi v nočnih urah. V vsaj polovici primerov je prizadet sklep pri korenu palca na nogi, pogosto tudi kolenski sklep, gleženj in zapestje. Putika lahko nastopi zelo hitro in včasih, a redko, je poleg bolečine med znaki tudi povišana telesna temperatura.

 

putika znaki


Putika – terapija in lajšanje bolečin


V uradni medicini putike ne zdravijo, pač pa zgolj lajšajo simptome, ki se kažejo kot putika. Znaki se začasno skrijejo, in ko se ponovno pojavi sprožilec, to je stres, se putika ponovno pojavi. Vzroki tako niso naslovljeni, saj jo blažijo z uporabo kortikosteroidnih zdravil, ki pa imajo resne neželene stranske učinke. Priporočena je tudi dieto, ki žal nima posebnih učinkov na dolgi rok. Putika in spremenjena hrana tako nimata dobrih rezultatov.


Mi vam pomagamo z bioenergoterapijo, kjer z zdravljenjem na daljavo vplivamo direktno na vzrok težave in jo pozdravimo v parih dneh. Po končanem ciklu se boste morda vprašali: putika, kaj je to? Ker simptomov ne boste več čutili.

 

putika lajšanje bolečin


Putika – kako se odpravi neželene znake?


Bioenergoterapija se izvaja štiri zaporedne dni po 30 minut na dan, postopek pa poteka na kvantnem nivoju koherentnega polja človeka, ki predstavlja informacijsko matrico za delovanje celic vašega organizma. Celice na prizadetem področju so neposredno povezane z bio-fotonskim poljem, ki ga inducira bio-energoterapevt. Po energijski interakciji na daljavo, torej brez fizičnega stika, pride do delnega popuščanja bolečine, po zaključku cikla pa tako bolečina kot oteklina običajno izgineta. Za več informacij si oglejte našo spletno stran.