20. december 2016

Putika: bolezen putika, znaki ter lajšanje bolečin in simptomov

 

Putika je bolezen, ki so jo nekoč imenovali bolezen bogatih. Prisotno je bilo namreč mnenje, da sta putika in prehrana neločljivo povezani. Danes vemo, da to ne drži. Stres velja za ključnega »sprožilca«, zaradi katerega nastane putika. Hrana oziroma sprememba diete tako ne igra bistvene vloge pri spopadanju z bolečinami, oteklinami in drugimi simptomi, ki jih povzroča putika.

 

Zakaj nastane in kako se kaže bolezen putika (znaki)?Putika oz. artritis

Izpostavljenost hudemu stresu privede do hormonskega neravnovesja, ki vodi v presnovno neravnovesje. Ena od posledic je moteno delovanje ledvic, ki povzroči povečano koncentracijo sečne kisline. Kristali sečne kisline se začno nalagati v sklepih, kjer povzročijo vnetje – težava, imenovana putika. Hrana je torej, upoštevajoč celotni potek bolezni, precej nepomemben dejavnik. Vsi, ki se soočate s tovrstnimi težavami, se verjetno zelo dobro zavedate, kako neprijetna je lahko bolezen putika. Znaki, ki kažejo, da je izbruhnila putika, so  vnetja sklepov, ki jih običajno spremljajo hude bolečine. Najpogosteje pride do vnetja sklepa pri korenu nožnega palca. Bolezen putika – znaki, ki kažejo nanjo so tudi pordelost sklepa, zmanjšana gibljivost sklepa, pojavi pa se lahko tudi povišana telesna temperatura.

 

Putika in bioenergoterapija na daljavo: neverjetni uspehi metode DBRET

Verjetno ste tudi sami ugotovili, da putika in prehrana nista v tako močni povezavi, da bi se bolezen dalo odpraviti z dieto. Putika je težava, pri kateri je bioenergoterapija izjemno uspešna in jo priporočamo kot prvo izbiro. Izkušeni bioenergoterapevti vam bodo hitro in učinkovito pomagali, kadar izbruhne bolezen putika. Znaki so v določenih primerih tako hudi, da otežujejo večino opravil, človek ne more obuti čevlja, ne more hoditi in trpi bolečine. Če putika ni zdravljena (sanirana), sčasoma lahko pride tudi do nepopravljive degeneracije sklepov. Z bioenergoterapijo vam praktično takoj pomagamo ublažiti bolečine, ki jih povzroča putika. Naravno »zdravljenje« putike z bioenergoterapijo, ki jo izvajamo po metodi DBRET (Distance-Bio-Resonance-Energy-Transfer), se loteva težave pri samem izvoru, v energijski matrici prizadetega sklepa. Energijski poseg v organizmu sproži naravne procese samoregulacije in putika v dveh do treh dneh že močno popusti. Putika je zelo zoprna zdravstvena težava, pri kateri z bioenergoterapijo učinkovito pomagamo na daljavo. Z indukcijo in usmerjanjem biofotonske plazme v energijsko polje prizadetega sklepa na daljavo tako učinkovito pomagamo, da do občutnega izboljšanja pride že po dveh ali treh tridesetminutnih terapijah, četrti ali peti dan pa putika običajno že popolnoma izzveni (izgine)!

DBRET - putika