24. avgust 2018

Izjemno kakovostna protivlomna vhodna vrata za vaš miren spanec

Podjetje Pirnar združuje in pooseblja kakovost, inovacije in vrhunskost. Naše merilo je odličnost, zato so vsi izdelki ne le dobri, ampak presežni. Enako velja za vas, ki pri podjetju Pirnar niste le stranka, ampak edinstvena osebnost, ki si zasluži odličnost. In odličen spanec je del vašega potenciala za uresničevanje te edinstvenosti, zato si ga privoščite in izberite najbolj kakovostna protivlomna vhodna vrata. V podjetju Pirnar že od takrat, ko je leta 1968 nastala družinska rokodelska delavnica, izdelujemo le kvalitetna vhodna vrata, tudi vhodna vrata po naročilu. Danes smo vodilni inovatorji na področju hišnih vhodov v Evropi. V našem katalogu vhodnih vrat boste našli model, ki vaši osebnosti najbolj ustreza.

 

Skozi kvalitetna vhodna vrata v kakovostno preživljanje časa z vašimi dragimi

Vhodna vrata za stanovanje so ne le oči vašega doma, ampak tudi njegova usta, nos in srce. Skoznje vstopate v svoj svet, čeznje prehajajo vsi obiskovalci, vase pa toplo sprejmejo člane vaše družine in prijatelje. Zato naj bodo takšna, da odražajo vašo osebnost, kar bodo prepoznali tudi drugi. Bolj prisegate na sodoben, domačen ali tradicionalen slog? Ste bolj drzni in želite izstopati? V katalogu vhodnih vrat so zbrani vsi modeli, svetovalci pa vam bodo znali pomagati pri odločitvi glede vhodnih vrat po naročilu. Šele ob obisku našega salona boste doživeli dejansko izkušnjo najvišje kvalitete protivlomnih vhodnih vrat.

 

Protivlomna vhodna vrata iz aluminija

 

Vhodna vrata za stanovanje varujejo vaš spanec, vaše bližnje in vse vaše predmete

Varnost in zasebnost sta v današnjem času bolj pomembni kot kadarkoli prej. Gotovo vam ni treba pojasnjevati vseh tveganj, zato naj le naštejemo tiste prednosti, ki jih prinašajo vhodna vrata za stanovanje iz podjetja Pirnar. So izjemno masivna, narejena iz aluminija ali z dodatki lesa. Lahko imajo okna ali so brez njih, vendar lahko v vsakem primeru popolnoma skrijejo notranjost, odpremo pa jih lahko le po izjemno varovanih načinih, med katerimi je tudi identifikacija prstnih odtisov. Dodatno varnost si zagotovimo z dodatki in boljšimi ključavnicami. Ne tvegajte ter zase in za vaše drage izberite le najbolj varna in izjemno kvalitetna vhodna vrata.

 

Varnost naj bo vaša prioriteta: izberite neprepustna protivlomna vhodna vrata

Nepridipravi z izkušnjami lahko vdrejo skozi okna ali vrata v zelo kratkem času, tudi z uničenjem ključavnice na vhodnih vratih. Največkrat vlomijo skozi vhodna, balkonska ali garažna vrata. Zato je resnično prioritetno izbrati kvalitetna vhodna vrata za stanovanje oziroma protivlomna vhodna vrata, ki onemogočajo hiter in enostaven vstop. Takšna vrata morajo imeti vse potrebne certifikate in ustrezati standardom visoke varnostne ravni. Imajo kvalitetne aluminijaste konstrukcije kril, lahko so obložena z lesom. Še dodatno lahko varnost izboljšamo, če jih opremimo z dodatki od kvalitetne ključavnice do varnostnega okovja. Pri podjetju Pirnar našo kakovost dokazujejo številne nagrade in priznanja. Smo dobitniki prestižne nagrade German Design Award Winner 2017, ki jo podeljuje German Design Council za izjemne in inovativne dosežke na oblikovalskem področju iz celega sveta. Prejeli smo že dve njihovi nagradi, in sicer German Design Award Special Mention za leti 2017 in 2015, ter druge nagrade.

 

Vrata, ki jih odprete le s prstnimi odtisi – najdete jih v našem katalogu vhodnih vrat

Ste vedeli, da lahko pri Pirnarju vhodna vrata za stanovanje izdelamo tako, da jih boste lahko odklenili kar z vašim lastnim prstnim odtisom? Za ta izjemen inovativni dosežek smo prejeli nagrado nemškega oblikovalskega sveta. Poleg tega smo prvi na svetu razvili večnivojsko zasnovo vratnega krila. Bili smo prvi, ki smo omogočili debelino vrat 14 cm ter prvi, ki smo zagotovili kar 4-slojno zasteklitev in 4-kratno tesnjenje vhodna vrata za stanovanje. Pri nas je vsaka kljuka umetnina, ki vam ponoči ali v mraku osvetli pot nazaj domov. Naši mojstri so nenadkriljivi in le popolnost je naše merilo. Prelistajte naš katalog vhodnih vrat in nas pokličite oziroma se oglasite v razstavnem salonu za osebni obisk!

 

Vhodna vrata za stanovanje

 

Edinstveno udobje in neponovljiv pečat za vaš dom: vhodna vrata po naročilu

Pri Pirnarju vemo, da ste tako kot za svoje projekte tudi za svoje domovanje premislili vse podrobnosti in si zaslužite le najbolj kakovostne storitve in izdelke. Ravno zato vam omogočamo, da sebi in svojim osebnim željam prilagodite tudi vaša vhodna vrata za stanovanje ali hišo. Svoj pečat boste lahko pustili na mestu, ki je vidno vsem, kjer se svetu sporoča, da ste tam doma prav vi in nihče drug. Kakovost protivlomnih vhodnih vrat je garancija, da boste imeli najboljšo izolacijo vašega aluminijastega vhoda, zaradi česar vam bo vselej prijetno toplo. Vrata so diskretno osvetljena, saj to vselej pride prav in nam v temi kažejo pot do pragu in osvetlijo kljuko ter pokažejo mesto, kamor naj položimo prst. Te varnostne komponente skupaj z našim motom, da je le odlično dovolj dobro, zagotavljajo, da boste s temi vrati še dolgo in srečno odhajali vsak dan v nov dan. Prelistajte naš katalog vhodnih vrat in nas pokličite oziroma se oglasite v razstavnem salonu za osebni obisk!