24. maj 2018

Alu vhodna vrata: kakovostna kovinska protivlomna vhodna vrata iz aluminija

Alu vhodna vrata so več kot zgolj kovinska vhodna vrata. So vhod, ki predstavlja novo dimenzijo udobja in varnosti v vašem domu. Protivlomna vhodna vrata, ki jih za vas ročno izdelamo, so izdelana iz najboljših in skrbno izbranih materialov, pri svojem delu pa nič ne prepuščamo naključju. Vhodna vrata iz aluminija so estetsko dovršena in že na prvi pogled delujejo mogočno in varno. Pri Pirnarju smo mnenja, da je vse mogoče in nič ni nemogoče. Prav zato smo prepričani, da lahko za vas izdelamo najboljša vhodna vrata po vaši meri, željah in zahtevah. Če niste prepričani, katera vhodna vrata izbrati, ali potrebujete nasvet pri izbiri, vas pričakujemo v našem salonu. Na naši spletni strani vam je sicer na voljo spletni katalog vhodnih vrat, kjer si lahko ponudbo vrat ogledate. Prepričani pa smo, da boste nad vrati še bolj osupli, če se jih boste dotaknili z vašo roko. Le tako se boste lahko prepričali o njihovi veličini.

Aluminij vhodna vrata


Ročno in natančno izdelana alu vhodna vrata po vaši meri

Pri Pirnarju je vse podrejeno ustvarjanju občudovanja, od vrhunskega tehničnega razvoja, nagrajenega oblikovanja, pa vse do mojstrsko ročno izdelanih vrat in sistematično urejene proizvodnje, prodaje in transporta. Ponujamo vam najbolj inovativne, mednarodno nagrajene, estetsko dovršene vhode. Naša alu vhodna vrata, kakor tudi lesena vrata, so opremljena z inovativnimi dodatki in so brezkompromisno izdelana. To so najboljša in najbolj inovativna vhodna vrata na evropskem trgu. Kovinska vhodna vrata so na prvi pogled mogočna, trdna in stabilna. Pred vstopom v vaš dom vas bo zato pozdravila brezkompromisna trdnost in čvrstost aluminija. Prav tako pa vam bodo vrata ponudila varen pristan, saj so to protivlomna vhodna vrata, ki bodo nepridiprave pregnala daleč stran od vašega doma. Ker so vhodna vrata osebni del vsake hiše, naj povedo vašo zgodbo. Za vas bomo izdelani kakovostna in estetsko dovršena protivlomna vhodna vrata po vaši meri, željah in zahtevah. Možnosti pri izbiri elementov in dekoracij so praktično neomejene, zato smo prepričani, da boste tudi najbolj zahtevni okusi pri nas lahko našli nekaj zase.


Kaj pričakujete od vhodnih vrat?

Odločitev za nakup novih vhodnih vrat mora biti dobro premišljana. Pri tem pa je pomembno tudi to, kaj vi pričakujete od vhodnih vrat. Če se odločite za alu vhodna vrata Pirnar, ne boste dobili zgolj običajna klasična vhodna vrata. Dobili boste inovativna, s prestižnimi nagrajena vrata, ki vam ponujajo veliko več kot le estetsko privlačnost. To so vrata, nad katerimi bodo navdušeni prav vsi, ki bodo stopili na vaš prag. Če to želimo ali ne, na podlagi vhoda lahko obiskovalec veliko izve ali sklepa o vas. Zato premislite, kakšen vtis želite na njega narediti. Preden nas obiščete v salonu zato dobro premislite, kaj si želite. Izbor pa bo veliko hitrejši in bolj enostaven, če o tem premislite doma. Na naši spletni strani si lahko ogledate katalog, kjer so predstavljena naša vhodna vrata. Tam lahko dobite tudi vse informacije o vhodih Pirnar.

Protivlomna vhodna vrata alu


Katera vhodna vrata izbrati? Izberite najboljša!

Alu vhodna vrata in leseni vhodi so sodobno zasnovni, tehnološko in estetsko dovršeni. Sodobni elementi vhodnih vrat, kot so dodatne protivlomne zaščite, vam omogočajo, da dobite vhodna protivlomna vrata, ki bodo zagotavljala popolno varnost in posledično veliko udobje. Udobje je tudi, da lahko pozabite nadležno skrb za hišne ključe. Za varnost svojega doma lahko sedaj poskrbite že z neponovljivim dotikom svojega prstnega odtisa. Udobje je, prav tako, toplina vašega doma. Najbolje izolirana vhodna vrata na svetu poskrbijo, da vam je tudi v hudi zimi prijetno toplo. Udobje je tudi nežna osvetljenost vhoda, kjer in kadar to najbolj potrebujemo. Ponoči zlahka vidimo, kje je prag, kje prijeti kljuko, kam položiti prst za odklepanje. Alu vhodna vrata vam lahko opremimo z oknom in poskrbimo, da bo vaša veža osvetljena z dnevno svetlobo. Okno je lahko tudi čudovit poudarek na vaših vratih. Bi želeli še več svetlobe? Obsvetlobe omogočajo, prostor za vrati izdatno osvetlite. Poudarite svoj vhod v hišo z izbiro drznih barv. Naj postanejo vaša nova vhodna vrata vidna vsem v vaši okolici. 

 

Inovativna vhodna vrata iz aluminija, ki navdušujejo!

Dejstvo je, da noben evropski proizvajalec nima toliko inovacij na vhodnih vratih kot Pirnar. In na to dejstvo smo izredno ponosni. Ena od inovacij je tudi ta, da naša vhodna vrata predstavljajo najbolj oseben vhod na svetu. To je prvi vhod s samodejnim izvlečnim in uvlečnim potezalom, ki ga ponudi samo lastniku. Naša vhodna vrata so opremljena z lasersko gravirano ploščico, ki predstavlja certifikat porekla. Ploščica je vidna, ko vhod odpremo, na njej pa je lahko vaše sporočilo ali posvetilo. Vhodna vrata Pirnar so edinstvena in predstavljajo povsem poosebljen vhod. Zato so veliko več kot le vrata. Naši vhodi so najbolje izolirani, razvili smo 3D vratno krilo, nove načine lastne osvetlitve vhoda, skriti čitalnik prstnega odtisa, utopne ročaje z odpiralnim mehanizmom, popolnoma raven vhod, serijsko izdelano 3 m visoko in 1,3 m široko vratno krilo in kopico drugih inovacij. Za te inovacije redno prejemamo nagrade. Če iščete najboljše, izberite najboljše – vhodna vrata Pirnar!