14. februar 2018

Proizvajalci lesenih oken iz macesna 60x60 in ostalih dimenzij: lastnosti in prednosti

Proizvajalci lesenih oken z 60-letnimi izkušnjami – to smo mi! Podjetje Okna KLI Ambient d.o.o. je na trgu prisotno že zavidljivih 60 let. V našem podjetju se skušamo s proizvodnjo po naročilu približati željam in potrebam naših strank, zato vam že dolgo ne nudimo več le standardnih dimenzij lesenih oken, kakršno je leseno okno 60x60, temveč tudi lesena okna po meri. Naša osnovna usmeritev je zagotavljanje celovite ponudbe visokokakovostnega stavbnega pohištva, od svetovanja, strokovne vgradnje in rednega servisiranja vaših novih lesenih oken.

 

Zakaj lesna okna Kli?

Se sprašujete zakaj izbrati naša okna in ne kakšna druga okna? Zato, ker se le redki lahko pohvalijo s tako dolgo tradicijo, kakor mi. Tradicija pomeni znanje in izkušnje, ki se vgrajujejo v izdelek in pomenijo vedno korak naprej k boljšemu proizvodu. Se sprašujete, zakaj izbrati lesena okna? Les je naraven material, ki je izredno kakovosten, trpežen in prilagodljiv. Lesena okna se lahko pohvalijo z neštetimi odličnimi lastnostmi in pred okni iz drugih materialov ponujajo neštete prednosti. Če potrebujete kakovostna lesena okna iz macesna ali katerega drugega kakovostnega lesa, potem je naše podjetje edini in pravi naslov za vas. Obiščite nas v našem salonu ali pa si ponudbo oglejte na naši spletni strani, kjer boste našli tudi spletni obrazec, preko katerega nam lahko pošljete brezplačno povpraševanje. V najkrajšem možnem času vam bomo poslali ponudbo s ceno.

 

proizvajalci lesenih okenlesena okna lastnosti

 

Leseno okno 60x60 in ostale dimenzije oken

V Sloveniji sodimo med najboljše proizvajalce lesenih oken različnih dimenzij, med drugim tudi standardne dimenzije okna 60x60. Prav tako pa smo proizvajalec lesenih oken po vaši meri oziroma naročilu. Vse več ljudi se odloča za lesena okna, še posebno pri nizkoenergijskih in pasivnih gradnjah. Morda je to posledica dejstva, da se ljudje vse bolj zavedajo svojega vpliva na okolje in naravo, morda pa so v lesenih oknih prepoznali številne dobre lastnosti in prednosti, ki jih lesena okna ponujajo. K temu pa je zagotovo pripomogla tudi država, ki za vgradnjo lesenih oken ponuja tudi nepovratna sredstva. Če iščete zanesljivega proizvajalca lesenih oken z izkušnjami, potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Oglejte si našo ponudbo lesenih oken 60x60 in ostalih dimenzij oken. Če pa vam nobena od dimenzij ne ustreza, brez skrbi. Za vas bomo izdelali odlično leseno okno po meri.

 

Lesena okna: lastnosti lesenih oken iz macesna in ostalih vrst lesa

Sodobna lesena okna iz macesna ali iz ostalih kakovostnih vrst lesa so narejena iz lepljenih nosilcev, s katerimi preprečimo delovanje lesa (krivljenje in povešanje). Ena glavnih prednosti lesenih oken, ki jih ostali materiali nikoli ne bodo mogli doseči, je, da je les naraven in okolju prijazen material. Vsa lesena okna, med katere sodijo tudi lesena okna iz macesna, imajo prijeten videz in toplino naravnega materiala. Ena izmed dobrih lastnosti lesenega okna je ta, da je les odličen izolator. Izmed vseh materialov za izdelavo oken ima les najmanjšo toplotno prehodnost in ga smatramo za najboljši toplotni izolator. Še ena izmed dobrih lastnosti lesenih oken je, da so to okna z izredno dolgo življenjsko dobo, po odsluženi dobi pa lahko les znova uporabimo za predelavo v manj zahtevne lesene izdelke ali pa kot energent.

 

Kakšno leseno okno izbrati: iz macesna ali smreke

Vsak, ki se odloča za nova lesena okna, se sprašuje, kakšna okna izbrati. Pogosta dilema pri izbiri lesenih oken je, ali se odločiti za lesena okna iz macesna ali iz smreke. Obe možnosti imata svoje dobre in tudi slabe strani. Lesena okna iz macesna imajo boljšo toplotno prevodnost, kar pomeni tudi boljše izolativne lastnosti. Lesena okna iz smrekovega lesa pa so nekoliko cenejša od tistih iz macesna. Strokovnjaki pravijo, da se lesena okna iz macesna bolje prilagodijo neugodnim vremenskim razmeram in da so bolj odporna na škodljivce. Izbira je vaša. Mi kot eden najboljših proizvajalcev lesenih oken na trgu vam ponujamo oboje. Na vas pa je, da pretehtate, katero leseno okno boste izbrali. Z veseljem pa vam lahko pri izbiri tudi svetujemo, zato vas vabimo, da nas obiščete v našem prodajno razstavnem salonu, kjer lahko skupaj preučimo vse lastnosti in prednosti lesenih oken in nato skupaj najdemo rešitev za vas.

 

Ponudba najboljših proizvajalcev lesenih oken

Naša ponudba lesenih oken obsega različne profile, ki lahko zadostijo vsem zahtevam pri izgradnji ali obnovi vašega doma. izbirate lahko med različnimi tipi lesenih oken, ki imajo pred ostalimi okni velik prednosti in se lahko pohvalijo s številnimi dobrimi lastnostmi: KLI Lignum 68, KLI Lignum 78mm in KLI Still 68/78. Z vsakim od njih vam lahko z ustrezno zasteklitvijo izdelamo energijsko varčna sodobna okna. Les kot naraven material v bivalni prostor vnaša toplino, prijetno atmosfero, obenem pa se ponaša z dolgo življenjsko dobo.