29. julij 2015

Poceni letalske karte

Poceni letalske karte – najcenejši so letalski prevozi takoj po objavi datuma leta

Do poceni letalske karte lahko danes pridemo z malce potrpljenja in truda, pa tudi pod pogojem, da si jo priskrbimo čim prej. To ne pomeni en dan ali teden, pač pa vsaj mesec dni pred odhodom. V praksi se je namreč pokazalo, da so letalske karte, rezervirane več kot mesec dni vnaprej, ugodnejše od tistih, ki bi jih kupili tik pred zdajci. Tako za najcenejše avionske karte veljajo tiste, ki jih rezerviramo takoj, ko letalska družba objavi datum leta.
Seveda do poceni letalske karte povsem mogoče priti tudi tik pred odhodom v okviru last minute ponudbe. Kljub vsemu pa najboljšo rešitev za nakup poceni letalske karte še vedno zagotavlja dovolj zgodnja rezervacija.

 

Prodaja letalskih kart – najcenejše avionske karte nizkocenovnih letalskih prevoznikov

Prodaja letalskih kart je postala precej bolj ugodna, ko so se pojavili nizkocenovni letalski prevozniki. Ti lahko ponudijo tudi zelo poceni letalske karte, in to iz več razlogov. Njihova letala običajno pristajajo na manjših letališčih, ki imajo nižje stroške pristajanja in parkiranja letal. Prodaja letalskih kart poteka brez posredovanja tretjih oseb, s čimer se zmanjšajo stroški provizij. Letalo ni ločeno na ekonomski in poslovni razred, pač pa vsi potniki potujejo v istem. Glavni razlog, zakaj so letala takšnih letalskih družb še vedno polna, pa so najcenejše avionske karte. Prodaja letalskih kart pri številnih nizkocenovnih letalskih prevoznikih vam lete med večjimi evropskimi mesti ponuja za manj kot 100 €, tako da je med temi ponudbami mogoče najti tudi izjemno poceni letalske karte.

 

Najcenejše last minute avionske karte

Do poceni letalske karte lahko pridemo tudi tik pred odhodom v okviru last minute ponudbe. Če ste dovolj prilagodljivi za rezervacije v zadnjem trenutku, potem je prodaja last minute letalskih kart čarterskih prevoznikov kot nalašč za vas. Ko čarterski ponudniki letalskih letov razprodajo večino sedežev na letalu, običajno znižajo ceno preostalih prostih sedežev. Last minute letalske vozovnice tako lahko kupite na letališču neposredno pred odhodom. Seveda to pomeni, da na svojo destinacijo čakate kar na letališču. Če imate srečo, lahko dobite prazen sedež in letalsko karto takoj. Tako lahko z nakupom last minute letalskih vozovnic znatno prihranite, saj te veljajo za najcenejše avionske karte.
A zakaj bi čakali do zadnjega trenutka za nakup ugodne letalske vozovnice, če pa so cene za letalske karte izjemno ugodne tudi več tednov pred tem? Preizkusite naš spletni iskalnik, v katerem so tudi najcenejši letalski prevozi, in poiščite najbolj ugodno rešitev zase.