26. maj 2019

 

Sedežne po meri so še posebej dobrodošle za majhne prostore

Ste preiskali številne specializirane trgovine s pohištvom, pa kljub temu niste našli sedežne, ki bi ustrezala v vaš majhen dnevni prostor? Potem vam svetujemo, da se odločite za izdelavo trendovske sedežne po meri, s čimer boste dobili izbrani kos pohištva po lastnem okusu.

 

Danes si ne moremo predstavljati dnevne sobe brez sedežne garniture, zato mora še tako majhen prostor zadoščati izvedbam sedežnih v različnih prilagojenih oblikah. To omogoča, da lahko takšne sedežne garniture postavimo praktično v vsak prostor ne glede na njegovo velikost.

Sedežne po meri

 

Sedežne po meri za optimalen izkoristek prostora

 

V primeru, ko imate majhen dnevni prostor je pri urejanju le tega težko poiskati pravo razmerje med pohištvom in prostorom za gibanje. Največja nevarnost je, da bo prostor preveč zapolnjen, zaradi česar bo delovalo preveč utesnjeno in premalo prostorno

 

Ker je sedežna garnitura eden od najbolj pomembnih delov pohištva v vsakem dnevnem prostoru, si je za njeno pravilno izbiro potrebno vzeti čas. Še boljša izbira pa je, če se odločite za izdelavo sedežne po meri, saj boste tako optimalno izkoristili prostor, ne da bi ga pri tem preveč zapolnili.

 

Izvedba izključno glede na vaše želje in potrebe

 

Pred samo izdelavo sedežne po meri je potrebno natančno izmeriti dimenzije prostora oziroma se odločiti kje natančno bo sedežna garnitura postavljena. Na podlagi tega vam bo izbrani ponudnika lahko ustrezno svetoval in naredil natančen izris izbranega kosa pohištva. Pri tem je zelo pomemben podatek ta, da se lahko v tem primeru odločite za oblazinjeno pohištvo v različnih možnih izvedbah.

 

Izbirate lahko med kotnimi sedežnimi garniturami, lahko pa se odločite na primer za dvosed ali trosed ter dodaten fotelj. Na vse te možne postavitve vas bodo opozorili strokovnjaki na tem področju, zato da bo odločitev na koncu toliko lažja, vaša nova sedežna po meri pa bo prostoru dodala novo svežino.