Prezračevalni sistemi za delavnice s kakovostnim rekuperatorjem zraka v podjetju Airabela

06. april 2020

 

Prezračevalni sistemi za delavnice – zagotovite si sveže prostore

Prezračevalni sistemi za delavnice so izjemno kakovostne naprave, ki poskrbijo, da imate produktivno delovno okolje s čistim zrakom, ki pomaga vam in vašim zaposlenim k bolj učinkovitemu delu, večji optimizaciji dela in posledično boljši konkurenčnosti na trgu. Poleg prezračevalnih sistemov za delavnice lahko v našem podjetju izbirate tudi med centralnimi in lokalnimi prezračevalnimi sistemi za domove, ki se ločijo po tem ali želite prezračevati posamezen prostor ali celoten objekt. Pred prihodom prezračevalnih naprav na trg se je večino prezračevanja prostorov opravljalo z odpiranjem oken in vrat, a je bilo opravilo po navadi zelo zamudno, prezračevanje ni bilo optimalno, obenem pa je bil v prostoru prepih, zato je prisilno prezračevanje veliko boljša rešitev, obenem pa privarčujete tudi pri mesečnih stroških. Poleg prezračevalnih sistemov za delavnice, stanovanja ter hiše, vam nudimo tudi kakovostne toplotne črpalke s toplotnim izmenjevalcem, ki za delovanje izkoriščajo obnovljive vire iz okolice in poskrbijo za ogrevanje prostorov in sanitarne vode. V podjetju Airabela pa vam nudimo tudi klimatske naprave za vroče poletne dni ter čistilce zraka.

 

Prezračevalni sistemi za delavnice zagotavljajo odlično delovno okolje

 

Prezračevalni sistemi za delavnice so odlična rešitev za vse vrste delavnic, saj gre za lokalne prezračevalne naprave, ki se koncentrirajo in prilagajajo posameznemu prostoru in poskrbijo za neprestano kroženje zraka. S pomočjo cevi in različnih ventilatorjev ter rekuperatorja zraka sistemi poskrbijo, da se v prostor dovede svež zrak, bogat s kisikom, hkrati pa se iz prostora odstrani slab, predihan zrak. Včasih se je to delalo z odpiranjem vrat in oken, a je bilo prezračevanje oteženo predvsem v stolpnicah, kjer je v višjih nadstropjih prišlo do prepiha, ki je onemogočalo bivanje ali delo, predvsem pa se je porabilo veliko energije, zato je prezračevanje z rekuperatorjem zraka boljša rešitev. Njegova glavna prednost je, da se energija odpadnega zraka uporabi za ogrevanje hladnejšega zunanjega zraka, posledica pa je manjša izguba energija, sveži prostori in mesečni prihranek pri energiji. Ključna stvar pri vsemu je, da imate s pomočjo prezračevalnih sistemov v vsakem trenutku v prostoru kakovosten svež zrak, s pomočjo katerega bo delovno okolje veliko boljše za vse, obenem pa boste tako tudi poskrbeli za zdravje svojih zaposlenih. Prepričani smo, da boste z našimi prezračevalnimi napravami zadovoljni, v kolikor pa imate dodatna vprašanja nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.

 

Prezračevalne naprave za delavnice in bivalne objekte

Prezračevanje prostorov je nujnega pomena, tako v službi kot doma, saj vam svež zrak pomaga pri boljšemu delovanju možganov, obenem pa boste v prostorih s svežim zrakom veliko lažje opravljali določeno delo ali pa uživali v preživljanju prostega časa z vašimi najdražjimi. V našem podjetju se zavedamo, da potrebujete kakovosten zrak tako v službi, kot tudi doma, zato imamo prezračevalne naprave za delavnice in bivalne objekte, ne glede na to, ali živite v stanovanju ali hiši. Ločimo dve vrsti prezračevalnih naprav, centralne, ki so primerne za celoten objekt saj sočasno skrbijo za prezračevanje vseh prostorov, od bivalnih do sanitarnih. Pri centralnem sistemu je nujno, da se zanj odločite pred gradnjo, saj je potrebno vse stvari vnaprej načrtovati in še med gradnjo vgraditi. Na drugi strani pa nudimo lokalne prezračevalne naprave, ki so primerne za že obstoječe gradnje z zelo dobro izolacijo. Te naprave sicer prezračujejo zgolj en prostor, vgradimo pa jih lahko prav tako v vse. Prezračevalne naprave so izjemnega pomena predvsem pri nizko energetskih objektih, ki želijo imeti čim manjše izgube energije. So odlična rešitev za adaptacije stanovanj ali hiš. Prepričani smo, da boste z našimi prezračevalnimi napravami za delavnice, stanovanja in hiše zagotovili prostorom kakovosten zrak, ki bo pomembno vplival tudi na vaše delovanje in bivanje.

Lokalni prezračevalni sistem z rekuperacijo zraka

 

Prezračevalne naprave z rekuperatorjem zraka, toplotne črpalke in klimatske naprave

V podjetju Airabela se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato vam nudimo kakovostne naprave priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo izjemno kakovost in so na voljo po uporabnikom prijazni ceni. V prejšnjih odstavkih smo veliko pisali o najbolj prodajanem produktu v naši ponudbi - prezračevalnih napravah z rekuperacijo zraka in vseh prednostih, ki jih rekuperator zraka prinese pri porabi energije in mesečnih stroških. A ne smemo pozabiti tudi na ostale naprave, ki jih imamo na voljo. Izbirate lahko med kakovostnimi toplotnimi črpalkami, ki delujejo na obnovljive vire iz okolice in zagotavljajo ogrete prostore in ogreto sanitarno vodo. V koliko želite imeti poleti dobro ohlajene prostore za kakovostno preživljanje vročih poletnih dni, imamo na voljo klimatske naprave, ki zagotavljajo enostaven način hlajenja prostora tako, da si sami prilagajte temperaturo v prostoru. Ne glede na izbiro naprav, smo v podjetju prepričani, da boste zadovoljni tako s kakovostjo, ugodno ceno, kot tudi z našimi storitvami, zato verjamemo, da se boste pridružili našim zadovoljnim strankam. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate po telefonu ali e-mailu in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti ali odgovori.