13. julij 2016

Prenosni računalnik Lenovo po ugodni ceni

Prenosni računalniki LenovoMoj računalnik je spletna trgovina, ki po najugodnejših cenah ponuja modele različnih svetovno priznanih znamk – med drugim prenosne računalnike Toshiba, prenosne računalnike Asus, mini prenosne računalnike različnih znamk in prenosne računalnike Lenovo. Izbira je izjemno bogata, ponudba pa predstavlja najugodnejšo razmerje med ceno in kvaliteto, ponuja pa tudi nakup prenosnikov na obroke. Prenosni računalniki Lenovo v zadnjih letih predstavljajo eno izmed najbolj priljubljenih znamk. Odlikuje jih izjemna kakovost ter privlačen sodoben videz. Poleg tega so prenosni računalniki Lenovo pa tudi prenosniki drugih blagovnih znamk pogosto na voljo po akcijskih cenah. Sploh ugodne pa so tudi t.i. akcije dneva, kjer je vsak dan en model na voljo po drastično znižanih cenah. Do prenosnih računalnikov Lenovo po tako nizkih cenah ne boste dostopali nikjer!

Prenosni računalnik Toshiba

Japonski proizvajalec prenosnih računalnikov Toshiba slovi po svoji izjemni kakovosti, zmogljivosti in zanesljivosti. Njihov razpon cen in karakteristik pomeni, da so primerni za prav vsakega uporabnika. Če se odločate za nakup prenosnih računalnikov Toshiba, vam bo v pomoč pregleda spletna trgovina Moj računalnik. Rezultate filtrira na podlagi kateregakoli izmed naslednjih dejavnikov:

  • Cena
  • Blagovna znamka
  • Velikost zaslona
  • Tip procesorja
  • Grafika
  • Ločljivost ekrana
  • Operacijski sistem
  • Barvi
  • Disk

S tem je odločitev veliko lažja, hkrati pa omogočena lažja primerjava med različnimi modeli. Pred nakupom se lahko o vseh specifikacijah natančno pozanimate pri ekipi strokovnjakov.

Še ugodnejše – prenosniki na obroke

Podjetje omogoča tudi izjemno novost – nakup prenosnikov na obroke z Diners kartico. Tak način nakupa prenosnikov na obroke je do 6 obrokov popolnoma brez dodatnih stroškov, od 6 do 12 obrokov pa se znesek poveča za 5%. Poštnina se obračuna po ceniku Pošte Slovenije, dostava pa je izjemno hitra in zanesljiva. Več informacij o prenosnih računalnikih Lenovo, prenosnih računalnikih Toshiba, prenosnih računalnikih Asus, mini prenosnih računalnikov, nakupu prenosnikov na obroke ter vseh drugih informacijah o računalniški opremi je na voljo na linker@amis.net, ali na telefonski številki 031/421-105.