13. julij 2016

Akcija prenosnih računalnikov pri Moj računalnik

Spletna trgovina Moj računalnik ponuja redne akcije prenosnih računalnikov, ki vam omogočajo nakup najboljših prenosnikov po najbolj ugodnih cenah. Obširne akcije prenosnih računalnikov in druge računalniške opreme si lahko ogledate na spletnem naslovu https://mojracunalnik.com. Do najcenejših prenosnikov pa lahko dostopate tudi preko posebnih akcij prenosnih računalnikov, t.i. akcijah dneva. V sklopu te najnovejše ponudbe podjetje vsak dan ponuja en model po drastično znižani ceni. Prav zato je pomembno, da redno spremljate spletno stran in tako ostanete na tekočem z dnevnimi akcijami in vsemi drugimi novicami. Tako obširne in ugodne akcije prenosnih računalnikov ne boste našli nikjer!

 

Akcija prenosnih računalnikovNajcenejši prenosniki na našem tržišču

Nakup najcenejših prenosnikov preko spletne strani Moj računalnik je enostaven, hiter in zanesljiv. Podjetje omogoča celo nakup računalnikov na obroke z Diners kartico. Tak način nakupa prenosnikov na obroke je do 6 obrokov popolnoma brez dodatnih stroškov, od 6 do 12 obrokov pa se znesek poveča za 5%. Poštnina se obračuna po ceniku Pošte Slovenije. Možno je tudi plačilo po predračunu. Podjetje ima že dolgo tradicijo prodaje najcenejših prenosnikov in razvoja ter izdelave programske opreme, saj posluje že od leta 1993. To jim omogoča krog zvestih kupcev, seveda pa uporabnike pritegnejo tudi edinstvene akcije prenosnih računalnikov.

 

 

Prenosniki HP, prenosni računalniki Asus, Lenovo, Toshiba in še več

Moj računalnik slovi po izjemno široki ponudbi prenosnikov različnih blagovnih znamk. Prenosniki HP že dolgo obdobje veljajo za eno izmed najboljših investicij, saj zagotavljajo optimalno razmerje med ceno in kvaliteto. Pri Mojem računalniku lahko izbirate med 27-ti modeli prenosnikov HP in namiznih računalnikov HP. Primerjate jih lahko na podlagi cene, velikosti zaslona, tipa procesorja, grafike, ločljivosti ekrana, operacijskega sistema, barve in zmogljivosti diska.  Več informacij o prenosnikih HP ter drugih znamk, akcijah prenosnih računalnikov in drugi opremi pa si lahko pridobite tudi preko elektronske pošte linker@amis.net ali klica na 031/421-105.