05. junij 2017

KLIME – PRENOSNE IN VGRADNE – VAM V PODJETJU ATLAS TRADING D.O.O. PONUJAMO PO UGODNI CENI

V podjetju Atlas Trading d.o.o. smo zavezani h kvalitetni in pametni porabi energije, ki nam je na voljo. Zraven sistemov za ogrevanje, v sklopu katerih vam med drugim ponujamo tudi toplotne črpalke, vam v našem podjetju predstavljamo izjemno učinkovite in varčne hladilne sisteme, med katerimi lahko izbirate med različnimi prenosnimi klimami. Prenosne klime so kvalitetne in lično izdelane ter so zelo primerne kadar je potrebno hladiti več prostorov hkrati, saj je premikanje klime med njimi lažje. Tudi montaža prenosne klime je izjemno enostavna.

 

 

Zelo pomembna je izbira mesta montaže klime

 

Pomembno je, da prenosno klimo postavite na mesto, kjer bo dosegla največji učinek. S pravilno pozicijo klimatske naprave lahko dosežemo idealen izkoristek klime, bivanje v prostoru pa bo s pravilno pozicijo klime, tudi prenosne, dosti bolj prijetno. Pomembno je, da s prenosno klimo ohladimo najbolj vroč prostor ter tako dosežemo, da se toplota ne bo širila v hladnejše prostore. Zraven tega je potrebno biti pozoren na to, da prenosno klimatsko napravo namestimo na mesto, kjer je pretok zraka, ki ga klima hladi, neoviran. Zrak se namreč giblje – topel zrak se dviga, hladen pa se spušča.

 

 

Klima, ki je prenosna, se lahko pohvali z izjemno enostavno montažo

 

Montaža prenosne klime je izjemno preprosta, saj klimatska naprava ne potrebuje vgradnje, ampak jo zgolj postavimo v prostor, priklopimo na elektriko in že se lahko hladimo.

 

prenosne klimeklime prenosne

 

Oglejte si široko ponudbo vgradnih klim in prenosnih klimatskih naprav ter se odločite za nakup

 

Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o široki ponudbi vgradnih klim in prenosnih klim, ki vam jih ponujamo. Prepričajte se tudi o nizkih cenah prenosnih klim. Odločite se lahko tudi za nakup drugih grelnih oz. hladilnih sistemov za stanovanja, pa tudi za večje objekte. Ponujamo vam različne toplotne črpalke, klimatske sisteme ter sisteme ogrevanja na elektriko. Odločite se lahko tudi za nakup prezračevalnega sistema. Vsi izdelki, ki vam jih ponujamo pri nas so kakovostno izdelani, njihova življenjska doba pa je ob rednem vzdrževanju dolga.

 

 

V primeru dodatnih vprašanj o prenosnih klimah smo vam na voljo tudi po telefonu

 

V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno dosegljivi tudi po telefonu in e-naslovu. Na vprašanja odgovorimo hitro in natančno ter tako pripomoremo h kvalitetnemu nakupu.

 

 

Prenosne klime si lahko ogledate tudi v naši poslovalnici

 

Obiščite nas v naši poslovalnici in se prepričajte o akciji prenosnih klim. Ob prihodu vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala pri nakupu prenosnih klim in drugih naprav, ki vas zanimajo.